Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Megmutattam neki azt a repót, de nem találta meg a repoindex fájlt, aztán nem lehetett bezárni, kiakadt a yast.
Végül a wikipediáról hozzáadtam a hivatalos 11.2-es repókat, azokat simán elfogadta, majd a yastban elérhetővé vált a kernel visszafejlesztése, ami sikerrel zárult, most a 2.6.31.12-es kernelen megy a rendszer.
Fel tudtam tenni az eddig problémás fglrx v. kernel modul cuccot, de ettől még nem javultak meg a dolgok, maga a driver továbbra is működésképtelen.
Yastban nem találtam rá utalást, hogy hogyan kell uninstallálni a Catalyst darabjait, lehet csinálok egy komplett újrarakást, aztán eljátszom ezt a kernel visszafejlesztést, majd telepítek egy drivert.vladi:
Az az oldal nekem sem megy, de korábban sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest