Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Sok-sok próbálkozás és utánaolvasás után sem sikerült belőnöm az USB-s wifi-s kapcsolatomat
.Naszóval: adott egy Linksys WUSB300N.
Ndiswrapperrel frankón fenn van a driver, tök jól meg is találja:
17:33 balinux:~ > ndiswrapper -l
netmw245 : driver installed
device (13B1:0029) present
Ha pingelem a rútert, akkor löki a válaszokat, ha újraindítom a hálózatot, akkor pedig kiírja, hogy megkapta az IP-címet.És ezek ellenére sem tudok neten bóklászni, frissíteni, emileket letölteni
.Yast-ban beállítottam, hogy a modul ndiswrapper legyen, megadtam a rúter ESSID-jét, a titkosítást (MAC filter van, tehát nincsen beírandó dolog, ergo elgépelni sem tudom); a general fülön a tűzfalat automatikusan disabled-re tette, MTU-t beállítottam ethernetre (1500).
Szóval, mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.