- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Nkboy: köszi. Asszem vesa volt, talán van még olyan xorg.conf-om, megnézem.
Vladi: huh, ez jó velős volt, de segített
.
Az xgl volt egy kicsit ismeretlen számomra, de ez a bekezdés a helyére tette.
Kösz
.Naszóval.
Egy X1950GT-m van, AGP-s. Adatoknál látható
Legutóbb, amikor megtaláltam a korábban belinkelt oldalakat, az alapján tettem fel az fglrx-es ati-drivereket. Az eredménye annyi volt, hogy minden ment (leszámítva a 3d-s gyorsítást) egészen tegnapig.
Előtte próbáltam a radeonhd-drivert, ha jól emléxem, ott volt 3d-s gyorsítás is (SaX felismerte).
Volt olyan is, hogy az xorg.conf-ot kézzel elkezdtem írni (tudom, hogy tilos), de a bugyrom volt azzal tele, hogy bizonyos felbontásokat fel sem ajánlott...
Legutóbb már nem foglalkoztam vele, csak menjen
.A lényeg: csak akkor ment rendesen a kártya 2d-ben is (ezalatt értsd azt, hogy az asztal megőrizte a beállított felbontást és frissítési frekvenciát), amikor az fglrx-es rpm-csomagot "legyártottam" a letöltött run-kiterjesztésű fájlból.
A radeonhd-s drivernél minden betöltésnél állítani keleltt a felbontást és a frekvenciát is.No, ezek után ha hazamegyek, akkor megnézek mindent, és jelentkezek, ha sikerült.
Szerk.: látom, hogy Fedora-val is voltak gondok. Már nem jönnek elő, vagy a compizt nem használod?

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.