- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Az alaplapi hangkarik többsége nagyobb kimeneti impedanciára van tervezve, mint a fejes 30-60 ohmja, ezért nem tudják rendesen kihajtani a cuccost. A hordozható lejátszók többsége meg le van szabályozva, nehogy sérüljön az ember füle, meg legtöbbször a kimenetük fülesre, vagy éppen agybadugósra van tervezve, ami messze elmarad a fejesek 250-300 mW-os teljesítményétől, így nem csoda, hogy egy komoly fejesnél hiányérzetünk támad. A megoldás: rá kell dugni az mp3-ast egy erősítőre.
-
bigmasterg
addikt
[link] ?
Nem új, de olyan, mintha csak 230 lenne az euro.szerk.:
@fi:zi'k: Na igen, a thomann-os új árhoz képest kicsit drága.
(Meg ugye, ha nem tudnánk az eredeti beszerzési árát.Mondjuk úgy rémlik, hogy cserélve lett a párnája, ami + 5 ezer. Meg gondolom Baluka sem vesztességgel adta el. )
-
mclaren777
senior tag
-
mclaren777
senior tag
Nemis feltételeztem hogy ez a csúcsok csúcsa 7k-ért, de most az teljesen normális lenne, hogy (legalábbis NÁLAM) a közép és magas tartományban egyáltalán nem, de még mélyben is elég nehezen hozza a szétEQzott
Realtek 892A szintjét?
HD2-t meg ezek után már nemis mernék venni...
-
RobeeK
tag
Köszi. Építéssel az a bajom, hogy nem is tudok én nem is tervezek megtanulni
Hifi erősítővel meg az a gond, hogy messze van, most oda kellene több méter kábel oda, majd a szobán keresztbe onnan a fejhallgató. Valami lokális megoldást szeretnék a notebook mellé, mert ha ezt a kábelezést megvalósítom, akkor is bukik, ha máshová ülök a notebookal, vagy az ágyból akarom használni
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy egy jó fejhallgató erősítőnek 'elég' egy notebook hangkártya hangja... -
-
Sir Fisher
tag
A Metallicás részt nem igazán értem. A "justice" album a metal történelem egyik legbotrányosabban kevert lemeze, a basszusgiár úgy ahogy van le lett halkítva és mellé a tényleg halk lábdob = 0 basszus.
Most már tényleg teljesen összezavartok, A 668B-ről mindenhol azt hallottam, a legnaturálisabb füles ebben a kategóriában. Éppen ezért rendelném, digitális zongorához.
681B-t meg zenehallgatáshoz, csak gitácentrikus zene.
De akkor lehet 681F kéne? -
PuMbA
titán
Igen, a 668B-ben kevés a közép. Én is +3dB-t raktam be 1kHz környékén az EQ-ba, hogy a dobok jobban szóljanak. Én még mindig azt gondolom, hogy a 668B review-ok nem voltak teljesen tiszták. Nem hiszem el, hogy a Headphonia-s reviewban nem vágták le, hogy nem naturális a fejes, mikor ott sok fejhallgatót tesztelnek, én meg 2 fejhallgatót hallottam életemben és jobban tudom, hogy mi a naturális hangzás. A soundtrackforum-os bemutató is nagyon vicces így utólag. Valamilyen szinten bemagyarázzák mindenkinek, hogy tényleg naturális és ezt el is lehet hinni. Szerintem az R3 csoportban sem fognak sokan reklamálni, mint pl. én hogy mi ez a hangkép...
-
laci06
senior tag
VISA kártyával fizettem, nem paypal, és nem utalás.
278,1 körüli árfolyammal jön ki, hogy a kinti árat vonták le, márpedig az az otp-nek a deviza eladási árfolyama, szal azt vonták le. Jött is rögtön az sms, hogy thomann.de levont xy Ft-ot.
De köszönöm, ha jól veszem ki, mivel levonták, ezért bajom már nem lehet.
Ha megjött jelzem.
Tőlük kaptam mailt, hogy a vásárlást köszönik. -
mclaren777
senior tag
A 2.1-esen nincs fejhallgató csati, de van egy Philips mini HiFi-m és azon van. Kézikönyve a fejhallgató aljzatnál 32 Ω – 1 000 Ω -t ír. Jól sejtem, hogy ez combosabb az alaplapi erőlködőnél?
Lehet érdemes lenne ezen is letesztelni AUX/CD forrásból, bár itt meg lehet a frekvenciaátvitel lesz a szűk keresztmetszet: 40-20.000 Hz
Vagy ez lehet, hogy csak a gyári hangfalakra vonatkozik?
Én is attól tartok, hogy általánosságban hiába gyengébb a 681, lehet sok embernek (köztük nekem is
) mégis az a "bejövősebb" az emelt mélyei miatt.
Amúgy meg, lehet tényleg ennyit tud egy integrált hangkártya...
"Átlag" hangerő végül is van elég, csakhogy gondolom, hogy egy megfelelő erősségű 50 Hz alatti hangszóráshoz sokkal több kraft kell, mint mondjuk egy hasonló hangerejűnek tűnő 1 kHz-es hanghoz. És lehet pont ezért hallom harmatosnak a mélyet. (Na ezt jól megfogalmaztam)
Ki tudja? Lehet a 681-es integrált hangkártyáról, alul dinamikusabb lenne, mert elvileg az csak 32 Ohm-os.
-
fi:zi'k
nagyúr
Azért szerintem nagy különbség van a 681 és a 668B mélye között.
Előbbi a középtartomány rovására sok, míg utóbbi egyszerűen sok (bejáratás nélkül). Ráadásul a 668B sokkal részletesebb mélyet produkált nekem. ha a kettő közül választanom kellene, akkor mindenképp a 668B mélye a jobb. -
Dave™
nagyúr
-
nagyúr
Na mondjad mit kérsz még?
Egyébként te többletben vagy, így elég csak az alapot utalni.Amúgy engedek a köz akaratának, és nem 4 db 668B-t fogok rendelni, hanem 4 különböző modellt, ha lesz rá keret. Már ugye volt nálam 681, most van az F, érkezik a 651. Így a végére egész jó kis tesztet lehetne rittyenteni az egészből.
-
benvolio
őstag
Igen jó lenne már egy 681B vélemény is, mert állítólag hasonló mint a 668B. Nekem egyenlőre szimpatikusabb az AKG pánt, de a másiknál meg a cserélhető vezeték. Szóval egy 681-681B-668B összehasonlítás lenne jó, de egy zártat /662-662B/ is vehetne már valaki, hogy legyen arról is vélemény.
Mondjuk még akkor is szubjektív marad az egész. De az biztos, hogy senki nem jár rosszul bármelyiket is választja. Simán el lehet passzolni aztán jöhet egy másik egyéni ízlésnek megfelelően.
-
J97
tag
Igen, de van itt még 681B és 681F is. Jelenleg leginkább a 681 basszus kiemelését és a 668B kiegyenlített hangzása közötti különbségeket lehet látni itt. És mi a helyzet a 681B vel? Az is kiegyenlített elvileg, akárcsak a 668B, vagy a 681F ami még inkább kevesebb basszussal rendelkezik és lehetséges, hogy akusztikus zenére megfelelőbb. Nekem egyelőre egy 668B rendelésem van bent, de most gondolkozom egy 681F -en, igaz ez sincs raktáron még, de gondolom a 668B -vel együtt érkezni fog ez is. Vagy egy 681B? Ez még van is raktáron, de mekkora különbség lehet a 668B és e között? Vélemény erről és no persze nem utolsó sorban a 681F ről?
-
Marchello13
csendes tag
-
-
Vestrum
csendes tag
Nekem meg 2 hete nincs hang a gépen, zenész vagyok, és ez kínzás!
Szerintem az a legjobb ha sorba haladunk az R2-vel és kész, senki nem fogja úgy érezni hogy valami nincs rendben valaki miatt, az kapja aki a soron következik
Én tudok várni is, inkább bele se szólok, fi:zi'k jobban eldönti majd ki kapja csak egy gondolat volt ( vagy marad Bicinél és nincs keveredés )
-
Neoteric
addikt
Én nem értek behatóan ezekhez a fejesekhez. Kifejtenéd a főbb különbségeket 668B-hez képest, hétköznapi nyelven? Nálam nincs erősítő, simán PC-re ill ha úton vagyok akkor notira lenne dugva a cucc. Elsődleges szempont a játék ill zene, de jó ha filmek alatt is jól szuperál.
Engem meg lehet győzni.. -
Neoteric
addikt
Rám számíthatsz, ha jó áron adod őket.
Úgy vagyok a vásárlással h ha tehetem akkor magyar terméket (főleg kaja) magyarországi boltból, de pl ilyenkor mikor ennyi az árban a difi füles-füles között, tudásban meg közel azonosak, ráadásul itthon nem is kapni.. kénytelen vagyok külföldről hozni. -
Shufny
őstag
Nem mondtad, hogy honnan van a mérés. Mellesleg hasonlítsad össze a superlux és headroom mérését pl DT990 esetében. (vagy a Shure SRH440/840 esetében)
Aztán itt van még ez: [link]
Ők is mindig mondják, hogy komoly következtetéseket nem szabad levonni a görbékből, ~5Khz fölött meg végképp nem. (lásd link) Szóval egy darab ilyen kép alapján botorság lenne leírni. A KSC75 meg nyitott és nem circumaural, így alapból sem közvetlen ellenfél. És mellesleg a leghíresebb ár/érték bajnok kb... -
dudika10
veterán
Gyönyörű az a 10dB-es kiemelés 100-nál, aztán 300 és 2000 közt egész jó lenne, de az a -20dB-es gödör majd a Sziklás hegység...
Az egy dolog, hogy a fejhallgatók frekvenciamenetének nem laposnak kell lenni mint a hangfalaknál na de ez még viccnek is rossz.(#498) Bici : fejhallgatónál nem lenne jó a végig 0. Az hangfalaknál jó.
-
Dave™
nagyúr
Ja értem. Ez is (668B) szívja az akkut, pedig a Sony-é elég erős. Mondjuk én csak kipróbáltam, eszembe nem jutna emberek közé ilyennel a fejemen menni
#234: lehet kapásból ide küldik a repülőt/hajót Tajvanból, annak semmi értelme, hogy előbb elviszik a germánokhoz, utána meg ide vissza hozzánk
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
Ezen már én is gondolkodtam, fogalmam sincs. Amúgy miért kellene zárt? Ez sem vészes, bár azért valamennyi kihallatszik. Mindenesetre kevesebb, mint egy nyitott Sennheisernél.
#228: azt már nagyon régen levették, írtam is nekik érdeklődő emailt nemrég, és azt mondták, csak akkor teszik már ki, ha tuti kapnak, egyébként továbbra is 23-ra várták. Szóval nagy valószínűség szerint 23-ra kint is lesznek.
Szerintem előbb-utóbb fel fog menni az ára, a másik meg az, hogy megint le lesz rabolva a készlet
Szóval ne várjunk vele túl sokáig.
Én még az 1 vagy 2 darab között gondolkodom, de egy biztosan lesz.
-
-
-
nagyúr
Neked a nyomkövetés hogy volt?
Rendelés előtt nem regeltem, csak megadtam a kért adatokat és kaptam egy azonosítót. A tracking viszont, csak úgy tekinthető meg ha belépek. Volt egy gyors regelési lehetőség az olyanoknak, akik már vásároltak. Ezt megcsináltam, de még mindig nem tudok belépni, mert nincs jelszavam. A jelszó-emlékeztető meg nem működik, szerinte nem vagyok regelve.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest