Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
válasz
schenker88
üzenetére
Állapotilag nagyon jó. Nem karcos ütött kopott a képe is tökéletes szal jónak tűnik. Meg ugye Trinitron szal nem is lehetne szar
. A lényeg nekem hogy viszonylag sik legyen meg olcsó. Csak azért kérdeztem hogy hátha valaki tud valami tipushibát mint pl az EIZO-k nál a sorkimenő hamar megadja magát és drága a javitása. A gyártó szerint 110ezer óra az élettartama szal 6 év alatt non-stop is csak 52xxx órát mehetett
Igazság szerint ha visz 1152 -ben 95 Hz-t akkor az már nekem jó mert akkor tudok már rajzolni meg tervezni. Amúgy lenne mellete egy 17-es Flat moncsi is a gépen azon lenne az eszköztár ezen meg a rajzterület.
Volt nekem egy 108080-as belineám csak kellet a gempa el kellet adjam most meg nincs gempa de kell egy olcsó és relative jó moncsi, Meg amúgyis szeretem a kuriózumokat
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Okos Otthon / Smart Home
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- iPhone topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Könyvajánló
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Gamer monitor 144Hz 24' VP240 1msmprt IPS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A lényeg nekem hogy viszonylag sik legyen meg olcsó. Csak azért kérdeztem hogy hátha valaki tud valami tipushibát mint pl az EIZO-k nál a sorkimenő hamar megadja magát és drága a javitása. A gyártó szerint 110ezer óra az élettartama szal 6 év alatt non-stop is csak 52xxx órát mehetett