- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
AMDpower/ #13 üzenetére
Ez megteszi? Bővebben: link
-
Viktor77
titán
válasz
Panzermeyer #10 üzenetére
Eljössz megnézni?
-
AMDpower/
senior tag
válasz
Panzermeyer #10 üzenetére
Hát nekem sem megy sajnos 350 felett
-
Panzermeyer
tag
670-et LOL az enyém felbordázva 620-on hibázik ha újraindítom
csikos a kép, csak akkor működik rendesen ha újraindításkor mindig kikapcsolom, viszont játékban tesztben egyátalán nem hibázik, csak újraindításkor
és ez 3.3-as Infineon ram 620 MHz-n... furcsak hogy egyeseknek mennyit bír... -
Monya78
veterán
helló!
müxik a proci? -
AMDpower/
senior tag
probléma megoldódott csak felkellett dobni egy omega drivert a catalyst helyére és semmi gond nincs a karival nem is adja be a vpu recovert sehol a karit is engedi húzni és alapon 3D mark 2005-ben 1730pötty!
Köszönöm a segítséget.
Hát akkor szerintem a problémám megoldódott a topic zárható! -
gadamer
tag
Egyik haveromnak, akkor csinalta ezt a VPU Recovert, mikor Doom 3azni akart 3.x catalysttal. A problemat megoldotta egy driver frissites
. Gondolom te ujabb catalystot hasznalsz, de hatha. A huzashoz pedig egy 9700as biost ajanlok. Arra kell csak figyelni, hogy a memok ugyanolyanok legyen a ket biosban.
Szerk: omega is megteszi v riva tuner.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
A 9500Pro alapból tuninglockos, nem tudod húzni. A megoldás a Radlinker, vagy az Omega driverek használata, ezek kikerülik a biost. Én Omega 4.9-et használok, és 370/670-et megy vele a karim, szintén 3.3-as ramokkal.
MOD: Jól látom, a hátulján is van venti alapból?
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Szóval nekem van egy SUMA 9500pro-m 128mb 128bit 8pipe.
Igen ám de pl olyanokat csinál hogy catalystal előjön egy bizonyos Vpu recover... mikor tuningolnám pl ati toollal akkor szint ugyan ez..
Láttam több német oldalon is sokan panaszkodnak erre de fogalmam sincs mit tudnék csinálni...
A kariról képek:Bővebben: link
Szóval ha valakinek netán ilyen karija van, vagy találkozott már ilyen karival netalán még ilyen gondja is volt vele a tetejébe akkor szívesen várom az ötleteket hogy mitlehet ilyen kor tenni...
Mert én nemtudom elképzelni hogy a 3,3-as infineon ramok egy mhz-t sem moduljanak meg...., és a fő gond hogyha húzom akkor nemhibázik a kari hanem egyszerűen kifagy.
Mielőtt mondaná valaki hogy hűtésgond... akkor elkellszomorítanom mert zalman C van rajta Op1-es ventivel....
Hát akkor hajrá és hátha sikerül megoldani a rejtélyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest