- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Gergő_
őstag
konzekvencia...rosszul fogalmaztam, ezt szerettem volna kb:
Sareth kapcsán
zanzásítva:ha engem lebaltáztak más hibájából akkor ne én szívjak. Nem volt ez annyira komoly amúgy, csak eszembe jutott a topikba írás közben
z0d1AK
a legnagyobb bajom a nyomtalan bannal volt. Ez nekem egyáltalán nem tetszett. Így bárki bármikor kaphat bármit még védekezni sem tud nagyon.ollie által moderált hsz-eket elnézve, szerintem ez lenne a járható út. Talán. Pirossal kijavítani pl az offomat, így jobban látszodna mások számára is mi számít tiltottnak adott helyen.Flame-eket persze törölni kell így is.
Remélem látszik hogy nem ellenetek vagyok, inkább a fórumtársaimat szeretném segíteni. -
Gergő_
őstag
Melyik moderátort nem bírod?
z0d1AK-ot
- miért nem szeretem?
nem elég konzekvens
- mit javasolok, hogyan változtassatok?
Racecam figyelje az új moderátori döntéseket, pü-ket is mert nem sok nyoma van a moderációnak. Segítse őket.
Sareth-et
- szintén a konzekvencia hiánya
még decemberben volt: jelentettem egy szabálytalanságot a megfelelő helyen(csalós topik), nem történ semmi, ezt felvettem, mire segítséget kaptam tőle hol tegyem fel a kérdésem még egyszer az általa megadott helyen.
kaptam egy figyelmeztetést Racecamtől hogy rossz helyen kérdeztem.
Utána kaptam üzenetet hogy reméli nem keverem bele. lol.
Viszont Sareth nem tehetett róla ez látszott. Segítőkész volt.I_Am-el kapcsolatban viszont ami történt és páran felvetették, nem tudok rosszat mondani, nagyon korrekten meg tudtuk vitatni pü-ben, rossz szájíz nélkül. A topikokban tényleg keményen lép fel és ennek van oka. Teljesen megértem.
yetike régebbi moderátori tevékenységére sem tudok semmi rosszat mondani, nagyon korrekten békésen intézte a dolgokat, nem szállt el vele a ló.
Ja és természetesen Racecam a kedvenc moderátorom.
-
Gergő_
őstag
Nem teljesen értem mire jó ez a topik.
Aktív témák
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest