Keresés

Aktív témák

• Gergő_

őstag

válasz I_Am #381 üzenetére

konzekvencia...rosszul fogalmaztam, ezt szerettem volna kb:
    Sareth kapcsán
    zanzásítva:ha engem lebaltáztak más hibájából akkor ne én szívjak. Nem volt ez annyira komoly amúgy, csak eszembe jutott a topikba írás közben :D
    z0d1AK
    a legnagyobb bajom a nyomtalan bannal volt. Ez nekem egyáltalán nem tetszett. Így bárki bármikor kaphat bármit még védekezni sem tud nagyon.

ollie által moderált hsz-eket elnézve, szerintem ez lenne a járható út. Talán. Pirossal kijavítani pl az offomat, így jobban látszodna mások számára is mi számít tiltottnak adott helyen.Flame-eket persze törölni kell így is.
    Remélem látszik hogy nem ellenetek vagyok, inkább a fórumtársaimat szeretném segíteni.

• Gergő_

őstag

Melyik moderátort nem bírod?

z0d1AK-ot

- miért nem szeretem?

nem elég konzekvens

- mit javasolok, hogyan változtassatok?

Racecam figyelje az új moderátori döntéseket, pü-ket is mert nem sok nyoma van a moderációnak. Segítse őket.

Sareth-et

- szintén a konzekvencia hiánya

még decemberben volt: jelentettem egy szabálytalanságot a megfelelő helyen(csalós topik), nem történ semmi, ezt felvettem, mire segítséget kaptam tőle hol tegyem fel a kérdésem még egyszer az általa megadott helyen.
    kaptam egy figyelmeztetést Racecamtől hogy rossz helyen kérdeztem.
    Utána kaptam üzenetet hogy reméli nem keverem bele. lol.
    Viszont Sareth nem tehetett róla ez látszott. Segítőkész volt. :R

I_Am-el kapcsolatban viszont ami történt és páran felvetették, nem tudok rosszat mondani, nagyon korrekten meg tudtuk vitatni pü-ben, rossz szájíz nélkül. A topikokban tényleg keményen lép fel és ennek van oka. Teljesen megértem. :R

yetike régebbi moderátori tevékenységére sem tudok semmi rosszat mondani, nagyon korrekten békésen intézte a dolgokat, nem szállt el vele a ló. :R

Ja és természetesen Racecam a kedvenc moderátorom. :)

Aktív témák