- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Még egy utolsó komment, és befejezem

Továbbra sem értem a dolgot
Én nem a Windowssal játszom, hanem játékokkal. Windowson egy kattintás bármit telepíteni bármelyik game store-ból, legyen az akár a Game Pass, majd egy kattintás elindítani a játékot. Meg akit érint, lehet online játszani, működik minden anticheat is. Magával a Windowssal meg nem kell foglalkozni, megy magától, frissül magától, frissülnek a driverek maguktól folyamatosan...
Nincs nekem bajom a SteamOS-sel sem, szerintem a Deck+SteamOS egy ütős kombináció. Megmutatja, hogy a Linuxot is lehet úgy tálalni, hogy mindenkinek emészthető legyen (napi szinten dolgozom Linuxon, ismerem). De piszkálni kell, többet, mint Windowson. Te mondtad a Proton verzióváltást, nem én
Meg az ismétlődő kérdések pl. a magyarítás teleítésről...
Ja, nincs sem Ally-m, sem Deckem, ha nem konzolon játszom akkor egy low end gamer notin tolom, Windows alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg az ismétlődő kérdések pl. a magyarítás teleítésről...
Cucuska2