Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
Ezt most nem azért írom le, hogy bárkiben is felkeltsem a paranoid énjét, és elkezdjen bárki is számára nem látható, hallható, érzékelhető hibákat keresni az újonnan vásárolt és nagy örömmel használt OLED Deckjén, hanem csupán tapasztalat gyanánt, infonak.
Már kézhezvételnél észrevettem, hogy a 3.5mm es jack portot használva szinte mindegyik fül-, fejhallgatóm zúgott, sistergett. Teljesen mindegy hogy játékban, vagy az OS-ben. Nagyobb teljesítményt igénylő játékok alatt jobban lehetett ezt hallani. Hangerő szabályzás nem befolyásolta. Redditen, Valve Communitiy Discussion-ben is többször jelezték - ami azt illeti elég sokan -, ugyan ezt a hibát. Fel is vettem a kapcsolatot a Customer Service-el. Tudtak a hibáról, néhány üzenetváltást követően RMA-t nyitottak a gépnek, és intézték a visszaszállítást.
Jött a futár, elvitte, 2 napon belül jelezte Steam, hogy a gépet átvették javításra. pár napon belül jött az üzenet, hogy a javítás elkészült, érkezik vissza a gép hozzám.
Ma meg is jött, és valóban javítva lett a probléma. Pontosan nem tudom, hogy mi volt a megoldás, vagy hogy mi okozta a gondot. Redditen olvastam, hogy talán a daughterboard csavarjainak a szigetelése nem volt megoldva, de aztán olvastam azt is, hogy az egyik resistor ugyancsak a daughterboard-on kerül ilyenkor cserére. Nem tudom pontosan...
A fentieket csupán azért osztottam meg, hogy ha valaki vezetékes fülessel használja a gépet, és észleli ezt a hibát, akkor tudja, hogy erre van megoldás. Sajnos az RMA idejére nélkülözni kell a gépet. Én úgy voltam vele, hogy ha már közel 250 ezer forintot elköltöttem rá, akkor ilyen hiba talán ne legyen. Még egy dolog, már, amikor először kézhez kaptam a gépet észrevettem, hogy a jobb oldala a marokrésznek ha kicsit jobban megfogom akkor ropog. Most, hogy visszaérkezett a gép RMA-ból ez még inkább ropogott, gondolom amiatt, hogy felnyitották a gépet a javításhoz. Ez engem nagyon zavart, így levettem a hátlapot óvatosan. Vágtam nagyon apró csíkokat, és lapocskákat öntapadós vinyl fóliából és a hátlap és a shell szerintem feltételezett érintkezési pontjaihoz ragasztottam őket. Ez teljesen megoldotta a ropogást, úgy hogy elégedett vagyok a végeredménnyel. Se zúgó, sistergő 3.5mm port, se ropogó grip.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2