- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Az Oppo Watch X3 különleges szíjjal érkezik a Find N6 mellé
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
válasz
hj.jani95
üzenetére
szia mikori a steam decket? ezt facebookrol hoztam:
"Hello, mindenki.Nem szoktam így írni sehova de most megprobálok segíteni annak aki Steam Deck et akar venni!Vásároltam egy új Deck et (64Gb) amin ha AAA játékot futattam max teljesítményen 1,5óra múlva hatalmas akadozásba kezdett 5-6fps re estek vissza a processzorokat 400mhz re lock-olta kb 2 perc és minden visszaállt az eredetire. Utánna olvastam a dolognak: valami hő szenzor úgy érzi túlmelegedett az eszköz valami az alaplapon és korlátozza a teljesítményt. Neten mindenki mást ír mivel lehet megjavítani, valakinek a béta software valakinek a csavar fellazítás… de a lényeg hogy szar az egész és ezt a valve is tudja mert 2023 óta amit gyártanak annak teljesen más az alaplapja totális eltér az elrendezése a hővezető lemeze illetve ventillátor is más tipusú és ovális alakú halkabb és jobb hűtéssel rövidebb processzor hővezetővel van. Neten képek is vannak mi a különbség. Úgyhogy írtam a valve támogatásnak hogy ez szar kérek cserét az új típusra, egy kis üzengetés után ( kapcsold ki-kapcsold be jó mondom oké ez se segít szar) küldték hogy cserélik jön érte a futár 1 hét kaptam másikat. Mivel többször jeleztem nekik nekem az új típus kell és visszaküldöm ha nem az lesz, így az kaptam. Sokkal halkabb jobb a hűtése 2023.12.hetébe készült, szerintem a kijelző betekintési szöge is jobb nem színeződik el annyira oldalról nézve hangszóró hangosabb kicsit. A támogatás mikor írtam nekik úgy csináltak mintha nem tudnák hogy van egy másik típus is, eléggé eltitkolják. Többen írták hogy régió függő hogy hova küldik még a régi típusokat, hát gondolom Magyarország (balkán) “jó nekik a régi”. Sorozatszám gyártási idő: 5. karaketere az ÉV ; 6.-7. a Hét. Pl.:FX1A3120……. : 2023.12Kívülről annyi látszik hogy ahol a hűtés kivágás van az új típusnak ilyen lépcsősen van elrendezve (rakok fel képet) illetve az újnak teljesen fekete a hővezető lemeze."
Erről úgy mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- Thinkpad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2