Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Boldog uj evet kivanok minden deckesnek es steamesnek is.
Hogy a deckrol is legyen egy ket szo,: nekem teljessen bevalt a cucc. Imadok rajta jatszani, mindig vigyorogva kapom a kezembe. En agybol jatszom tolto kabelre dugva, igy siman el vagyok 2-3 orat is egy huzamba. pl Death stranding DC az most nagyon beszippantott az utobbi 2 hetben, szerintem ez lesz az elso jatek amit teljes egeszben decken viszek ki. Tetszik hogy sokretuen testre szabhato mindenki azt telepit ra amit akar, szoftveresen folyamatosan fejlesztik stb.
Elnezve [EZT] a videot, hogy a konkurencia is el kezdett nyomulni. En tovabbra is decket valasztom. Ergonomiailag es szimetrikus forma miatt, illetve hogy nagy, valamint hogy van a markolatna melysege, szerintem a deck a legkenyelmesebb fogni.
SteamOS is tetszik hogy ilyen konzolos gamming az egesz, es ez miatt fluid a kezeles. De ha mokolni kell ott az asztal mod.
Asztali dokkolot nem vettem idaig.
Idei tervem ossze rakni egy olyan amd-s asztali nagy gepet ami a TV melle lenne teve, es csak SteamOS lenne rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Tanuljunk angolul!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cucuska2