Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• isti0308

csendes tag

Üdv Urak!

Ma végre befutott a Gls a csomagommal! Múlthét csütörtöki megrendelés volt, azt számoljátok bele, hogy csak a fizetési határidő lejárata után adják fel, nem számít 1. vagy 3. napon fizeted ki!

Maga a deck kegyetlen jó, nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz! Szerelem első kézbevételre! :DD :DD :DD
    Miután hazaértem már szedtem is darabokra, ment bele az 1 tb samsung pm991a ssd, a Gulikit joyok, és persze a PNY pro elite memória kártya!
    Az os újratelepítése kb 5 perc volt, abszolut nem kell félni tőle!

A PNY memóriakártya teljesen jól használható, eddig semmi lag, vagy röccenést nem tapasztaltam játék közben, pedig direkt erre pakoltam fel első körben a days gone-t és a witcher 3-at!
    A Gulikit joyok eddig nagyon bejöttek, sokkal reszponzívabbak, és szerintem precízebbek!
    Egyetlen problémám, hogy a thumbstick_cal parancsot nem indítja el a konzol a bekalibráláshoz, hogy még pontosabb legyen! Premission denied-et ír!
    És persze újrakentem Thermal Grizzly Kryonauttal, ha már úgy is szét volt szedve!
    Kívülről megkapta a TPU tokot, illetve a Benazcap edzett üveg screen protectort!
    A screen protectort pofon egyszerű felrakni, és tényleg nem ront semmit az érintés érzékelésen! Bátran ajánlom bármelyik kiegészítőt :R :R :R !

Új hozzászólás Aktív témák