Hirdetés
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti0308
csendes tag
Üdv Urak!
Ma végre befutott a Gls a csomagommal! Múlthét csütörtöki megrendelés volt, azt számoljátok bele, hogy csak a fizetési határidő lejárata után adják fel, nem számít 1. vagy 3. napon fizeted ki!
Maga a deck kegyetlen jó, nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz! Szerelem első kézbevételre!
Miután hazaértem már szedtem is darabokra, ment bele az 1 tb samsung pm991a ssd, a Gulikit joyok, és persze a PNY pro elite memória kártya!
Az os újratelepítése kb 5 perc volt, abszolut nem kell félni tőle!A PNY memóriakártya teljesen jól használható, eddig semmi lag, vagy röccenést nem tapasztaltam játék közben, pedig direkt erre pakoltam fel első körben a days gone-t és a witcher 3-at!
A Gulikit joyok eddig nagyon bejöttek, sokkal reszponzívabbak, és szerintem precízebbek!
Egyetlen problémám, hogy a thumbstick_cal parancsot nem indítja el a konzol a bekalibráláshoz, hogy még pontosabb legyen! Premission denied-et ír!
És persze újrakentem Thermal Grizzly Kryonauttal, ha már úgy is szét volt szedve!
Kívülről megkapta a TPU tokot, illetve a Benazcap edzett üveg screen protectort!
A screen protectort pofon egyszerű felrakni, és tényleg nem ront semmit az érintés érzékelésen! Bátran ajánlom bármelyik kiegészítőt
!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cucuska2