- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth-headsetekről általában
- iOS alkalmazások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Félreértesz, szerintem én voltam az első a topikban aki azt írta hogy a marketing egy dolog de 1050 szintjén sem lesz a gép..ami nem is baj feltétlen, 800p felbontás mellett rengeteg játék simán megy. Ráadásul steam is elkezdett ingyenes játékokat osztogatni, titan quest pl nem is rossz a deck-re.
A teljesítmény szerintem adott, van akinek elég van akinek nem, de mint írod egyetlen dologgal, a hűtéssel lehet elrontani..szerintem ez nem kihívás azért.
Én a fizikai minőségre gondoltam, az legalább olyan fontos. És az nem egy beszállítón, AMD-n múlik, hanem sok sok beszállító, azokat mind ellenőrizni. Egy kézikonzolnak azért kell bírnia a strapát. A switch is bírja egyébként, maga a gép elég masszív darab, ott joy conok hajlamosak meghalni, de olcsón javítható, meg a kijelző gáz (most updatelik). Ha strapabíróságban eléri a switch szintjét a deck az már a nagyon jó kategória - csak minőségibb kijelzővel komolyabb teljesítménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2