- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Félreértesz, szerintem én voltam az első a topikban aki azt írta hogy a marketing egy dolog de 1050 szintjén sem lesz a gép..ami nem is baj feltétlen, 800p felbontás mellett rengeteg játék simán megy. Ráadásul steam is elkezdett ingyenes játékokat osztogatni, titan quest pl nem is rossz a deck-re.
A teljesítmény szerintem adott, van akinek elég van akinek nem, de mint írod egyetlen dologgal, a hűtéssel lehet elrontani..szerintem ez nem kihívás azért.
Én a fizikai minőségre gondoltam, az legalább olyan fontos. És az nem egy beszállítón, AMD-n múlik, hanem sok sok beszállító, azokat mind ellenőrizni. Egy kézikonzolnak azért kell bírnia a strapát. A switch is bírja egyébként, maga a gép elég masszív darab, ott joy conok hajlamosak meghalni, de olcsón javítható, meg a kijelző gáz (most updatelik). Ha strapabíróságban eléri a switch szintjét a deck az már a nagyon jó kategória - csak minőségibb kijelzővel komolyabb teljesítménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Rajzfilmen az életed: Teszten a Dear me, I was...
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440: i5-1335U/16GB /1TB SSD/14" FHD+,IPS,Matt/Win11 Pro
- ASUS ROG Strix SCAR 18 (RTX 4090) Kiváló állapot Garancia 2026 novemberéig
- Lenovo ThinkPad T14 Gen3:i5-1245U/16GB/256GB NVMe SSD/14"WUXGA,IPS,Matt/Win 11Pro
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 16GB RAM / 256GB SSD Magyar bill., jó akku
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2