- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Igen, hát reménykedjünk.
Őszintén szerintem valszeg az lesz hogy egyes játékok tök jól mások meg switch szinten ha menni fognak( arra én azt mondom nem megy).
Ez a cucc világokra van egy 1060-tól.Ne értsetek félre, nekem is tetszik és a várható teljesítmennyel is elegedett vagyok én is foglaltam.

De az összes gamaplay amit ezzel az eszközzel láthattunk, éppen a jobban optimalizált játékokra szorítkozik.Ezért gondolom csupán hogy lesznek még meglepetesek, ennyi az egész..
Ebben egyetertünk, én is remélem hogy jól kitalált és nem kínai gagyi hatasú cucc lesz mint a switch.
A hűtésre én is kíváncsi leszek, ha nekiállna trottyolni mint a mai gémer laposok jó része akkor fújhatjuk.....De komolyan remélem hogy nektek lesz igazatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2