Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Murder3

    addikt

    Pecze fórumtársamnak ezúton is szeretném megköszönni, az oldalt amit linkelt ott amit tudtam megcsináltam és már megy végre rendesen. :R

    Az összes steamen vásárolt cuccal bajok vannak folyamatosan.
    Kezdte a gta 4 lost and damned az első küldetés végén ő úgy döntött mindneképp fekete képernyővel kifagy ha nem windoved módba megy.
    aztán az alap játékba már jócskán a közepén, mitadisten megint pont egy ilyen motors bandás küldetés során eljátsza ugyan ezt.
    Rendbe jött a metró 2033 amit kapásból megkaptam az out of ranget, de nem baj hisz azért van az user h fel legyen készülve az ilyen alap dolgokra h egy játék fogjha és kapásból hazavágja az egész windows képfelbontását ami így be se jön, persze aki játszani szeretne és teszem azt véetlen még nem találkozott ilyennel és annyira nem ért ezekhez az ilyenkor jól meg van szivatva, de gondolom ezért fizetünk.
    Nyílván muszáj h default beálítás legyen az 1600x-os nem törődve azzal, h aki feltette a gépre eggyáltalán rendelkezik-e ilyennel..
    vagy ha már ezt kell akkor miért ne lehet egy külső beálítás panlet csinálni a játékhoz, mint oly sok játéknál is látható...de hát miért is, hisz természetes h az user aki megvette még az egész napját töltse azzal, h ugyan már elinduljon a játék és mindnefélerejtett mappákba kutassa a config fájlokat....
    Persze ezt is csak windowed módba tudom futtatni még így is..
    Akkor itt van most ez ami megint derült égből lecsó volt..
    egész nap ezzel szenvedtem, ha most Pecze nem találja meg nekem azt az oldalt és küldi el akkor én már hagytam volna a fenébe az egész játékot.
    De megint ma a GTA4-nél a hang úgy döntött h elfog baxódni....gondolom azt a 15 gigát most reinstalláljam újra és bízzak h jó lesz...
    Már várom h a Divinity 2 Dragon Knight Sage-nak mi baja lesz.

    Állítom warezolt játékokkal feleennyi baj nem volt mint amit a steam produkál és ha a steam behalásokat és függést nézzük duplán rossz.
    Ezekért pedig fizetek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák