Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulupeti
    őstag

A skillekből valóban sok van és tényleg szerteágazók. A karakter generálásakor a lopakodásra meg a pisztolyhasználatra is raktam 1-1 pontot, hogy minek azt magam sem tudom, fegyver skillekre összesen ha elköltöttem azóta 2-3 pontot, pedig már talán 48-as szinten vagyok. Azóta meg úgy rakom, amihez épp kedvem van, nincs különösebb irányvonal, hogy mi szeretnék lenni. Azt tudom, hogy nem loptam még semmit (ja, néhány űrhajót mégis ;] ) és nem lövöldözök le senkit feleslegesen.

Valószínűleg a felfedezésre raktam a legtöbb pontot eddig, de az outpost működtetést ettől függetlenül egyelőre csak minimálban csinálom, továbbra is azt mondom, hogy túl van bonyolítva. Ráadásul nálam be is szokott bugolni, átlépek outpost módba, bekapcsolom az építési módot, átrakom felülnézetbe és az építés, mozgatás, nézetváltás stb. gombok inaktívak lesznek, LB-RB-vel sem tudok váltani az építmény típusok között. Csak az segít, ha csinálok egy gyorsmentést és visszatöltöm.

Az is csak tegnap tűnt fel, kb. 160 óra játék után (nem ér kiröhögni :D) a skillek rengetegében, hogy arra is lehet fejleszteni, hogy a reaktor több energiát adjon, vagy a cargo nagyobb méretű legyen.

Új hozzászólás Aktív témák