- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Arhquis #9583 üzenetére
ez a cannon rush nagyon ram ragadt
, pedig mar jo ideje nem arra alapozom a jatekot, max ha az elejen scoutnal latom, hogy semmit nem csinalnak a bejarathoz, vagy esetleg mikor a csapattars rusht eroltet mar az elejen....tegnap az utolso partyban peldaul azt probaltam, hogy az egyik ellenfelet (zerg) cannonal bezarom, bezarom sajat magamat is, es a repulo egyseggel ami pilonkent is uzemel egysegeket szivarogtatok (konkretan dark templart) az ellenfelhez...sajna nem jott be, de hibaibol tanul az ember, es nem elveszett dolog....tehat hidd el, hogy tudom, hogy hatarai vannak a cannon rushnak, es eleg sok mindent probalok/jatszok.
Ket kerdest tettem fel tegnap, melyik az alap?
-phonix felemelesi hatarai (sajna kulfoldi szerverren megy a net napkozben, es hiaba google-zok az oldalak tobbsege tiltva van), ill. hogy hasznaljak-e nagy mennyisegben....szerintem egyik sem alap kerdes.
-a masik amire meg mindig nem kaptam hatarozott igen/nem valaszt. Latni e a kilepett csapattarsa jelenlegi aranyat arra vonatkozoan mennyi szabad szuletesi helye van? ha alapkerdes akkor valaszoljon mar valaki, hogy nem latni, es nem lehet lathatova tenni.Vannak itt ugyes emberkek ez nem vitas (de nem erzem fenyevnyinek a kulombseget), ezert is kerdezem oket, es ha a masodik kerdest pl. Te teszed fel, akkor talan rendesen elolvassak, es nem kezdenek oltogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest