Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Már régen feltűnt, hogy Sittes néven játszol. WoW-ban is kiírta. Az itteni nevedet akartam használni, csak lusta voltam kikeresni és rosszúl tippeltem, hogy most számmal van írva, vagy betüvel.
"amint feltöltődik
9. pylo, utána gw
13. gáz"Ezt mondtad tegnap este is, csak meg akartam kérdezni másokat is, mert kb a 9. probe-nál töltődik fel (vagy én vagyok lassú és későn veszem észre?), így a CB fele supply blokk miatt pocsékba megy.
Új hozzászólás Aktív témák

- E-book olvasók
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest