- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Helló. És a nwn hogy megy? Mert pl. az ugyanilyen engine, de abban simán lehet azt csinálni, hogy fogom a hangot és milesra állítom, akkor gyorsabb lesz, de itt nem lehet :F.
-
Drizzt
nagyúr
Na, megnéztem, Catalyst 3.8: 32 fps, cat 4.4: 22 fps ugyanott
-
Drizzt
nagyúr
Hopp, most látom csak, hogy a procink és az alaplapunk is kopp ugyanaz nem lehet, hogy ott kéne keresnünk a gondot? pl.: integrált hangkarik egy részét se szereti a ts szerint a kotor...
-
Drizzt
nagyúr
Hahó! az 1.03-as patchcsel be lehet ati kártyákon is lőni a soft shadowsot. Ilyenkor az árnyékok széle halvány lesz. Nagyon szép!
Amúgy milyen a configod??? -
Drizzt
nagyúr
Amúgy nekem a cat 3.8-cal lényegesen gyorsabb, mint 4-esekkel...
Van valami olyan írva a helpbe, hogy controll panelben a mipmap, vagy textúra csúszka valamilyen állásán lassú. De nem biztos, asszem a troubleshoutingban van...
ui: de tatooine így is 25 fps.
Nézd meg a vganfo.uw.hu-n a mikroteszteknél az albatron ti4200 tesztemet ott lesz egy link, hogy én hol teszteltem fraps-szal.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest