- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
Maso
csendes tag
Jah, télleg kár, meg elég szar a conquest mód, szerintem dög unalmas...
-
Maso
csendes tag
Jah, a hit& run. Kiválasztasz az ellenséges hajótesten egy célpontot és ha az azon az oldalon levő pajzs leesik egy csapatot transzportál át automatikusan egészen addig, amíg az a célpont meg nem semmisül, vagy alig marad embered..
-
Maso
csendes tag
Nem tom pontosan mire gondolsz, de hajót úgy lehet elfoglalni, ha a menüsoron a jobb felső sarokban levő kis transzporter gombra kattintasz, és ezis csak akkor műxik ha az ellenséges hajó pajzsa azon az oldalon teljesen le van szedve. Ha bármi problémád van írj nekem a maso@mailbox.hu-ra elvégre a játék is tőlem van meg én már 3-szor végignyomtam :))
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest