- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
A legújabb hajók nem lesznek benne. Hát te esetleg szomorú lehetsz, hogy nem lesz valami Legendary hajó... bár gondolom úgyis már a bejelentése napján megvetted az összeset. Akkor mi lehet még? Valami gagyi Discovery hajó? Az max. ingyen kellene.
Lehet ez inkább arra figyelmeztet, hogy készülnek valami nagyon klassz új hajóval és már szólnak előre, hogy azt nem fogod csak úgy ingyen megkapni.
-
MichaelSD
őstag
Ma tisztázták:
"Option 1:
Any Infinity Promo or Infinity Lock Box T6 Ship. This ship will be a once per account unlock, for a single ship only.
Option 2:
1,500 Lobi Crystals. Once per account.
Option 3:
Two 100% off Coupons for Tier 6 Ships in the Zen Store. Once per account.Account unlock jól hangzik. Kérdés, hogy az Atlast választja az ember a DPRM konzol miatt, vagy a Vaadwaur Juggernaughtot.
Jó lenne tudni, hogy lesz-e ilyen évente...
A kard az az első eventért (első két hétért) kapod.
-
gabor7th
addikt
Úgy értem... az endeveurnál van olyan amíg nem érsz a végére, hogy a hajó, vagy a ground képességek egy picit jobbak lehetnek ha szerzel endeveur pontot, de ennek volt egy limitje... azt is megemelték, erősebb lehet egy picit a hajód, vagy mit tudom én csak a össz pontszámot vitték fel, úgy hogy mostmár a max. 500 lesz, de a hajó nem lehet erősebb? Mert ugye valami hiba miatt kellett megemelni azt írtad az endeveures pontszámot, tehát most nem tudom, hogy ez csak egy kozmetika, vagy erősebb lehet tőle a hajó/ vagy a ground skilljeid? Meg beszéltél valami öt új szintről azt se tudom pontosan mit jelent.
-
-
L3zl13
nagyúr
Itt egy harmadik verzió akkor: https://games.steelseries.com/giveaway/1507754604
-
Hát anno volt ilyen user által kreált pályák, nem tudom ezek még vannak e, és valamelyik úgy volt beállítva hogy dölt belőle a loot tele lett az inventory mindenféle cuccal amit el lehetett adni jó pénzért. Meg nem mondom melyik küldi volt ez, anno évekkel ezelőtt toltam.
-
-
-
-
-
-
-
-
Szerintem nem. Anno szerintem írtam neked, hogy fagyogat a játék, utána elengedtem a dolgot sajnos. Pedig szeretem a Trek világát, most is a Treket nézem (Enterprise), ha van időm sorozatot nézni.
És még anno a tokent sem lőttem el, amit tőled kaptam, mert féltem, hogy rosszul választok.
-
Riva TNT2 után csak AMD kártyáim voltak és vannak. Egy kártyával csinálta ezt, amikor frissen vettem 5700-as kártyát, ott az egyik driverrel kb. harc közben 1-2 percen belül kifagyott, azóta nem próbáltam.
Skilleknél stb. pont ez a baj, hogy van pár max szintű karakterem, de azóta se tudom, hogy hova, merre, mit kéne csinálni, egyiken sincs gear, mert fogalmam sincs, hogy honnan kéne szedni vagy, hogy mit keressek nekik, amit könnyű kiszedni, stb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az alkotásához fűződő szerzői jogait ismerték el, de addig nem mentek el, hogy önálló személyként ismerjék el.
A doktor az eredeti programozását lépte túl, mert egyszerű műtét alatti eszköznek tervezték amit csak szükség idején használnak. Aztán a földi társai ki is kötöttek a dilítium bányákban, ahol egymást boldogították a megnyerő személyiségükkel... -
gabor7th
addikt
Különben az is eszembejutott, hogy a hologrammok mintha retardáltak lennének kicsit a jövőben... Pedig a Voyager végén a doktor azt mondta, hogy mostmár a hologrammok és az emberek egyenlőként vannak kezelve több száz évvel korábban... úgy tűnik visszaléptek ebből... talán rájöttek, hogy robotokat és gépeket nem kéne felszabadítani... Sőt tán a Discovery ugyebár megakadályozott egy AI miatti kiírtást, de senki se mondja közülük, hogy az emberiségnek hagyni kéne ezt az AI dolgot, és most a sorozatban egy teljesen ellenőrizetlen AI jön a segítségükre... részben emiatt nem lehet majd béke, mert harcolnak a hajón miközben, az ellenség igazából békét akar kötni és mindent megadni amit a Federáció kér, kivéve, hogy a vezetőiket ki tudja, hogyan megbüntetnék a múltbeli dolgokért. Szóval a Federáció inkább úgy van vele, hogy legyen háború, vagy hagyni az ellenséget, hogy kimerüljön és ki tudja mennyien szenvedjenek majd...
Arra kíváncsi leszek, hogy Stalmate és Micheal jól ki fog-e jönni a jövőben; minden más sorozatnál azt várnám hasonló esetben, hogy most örökre törés lesz, de valahogy úgy érzem, hogy a mindenre megoldás és hiper-szuperjó Micheal nem lehet útálat tárgya több részen át, úgyhogy majd simán csak átlépnek a jelenlegi konfliktuson ami azért lépett fel, mert Micheal a Federációt akarja megmenteni (igazából aláás egy békekísérletet, de ezt nem tudja), Stemat meg a szeretőjét megmenteni... egy hajóval amit megszállt az ellenség és nincs semmi reális terv, ami ezt megváltoztatná.
-
gabor7th
addikt
Nem, a hajóban levő Szaru fajához tartozó gyerekagyú felnőtt, amikor fél/sír vagy megilyed nagyon ilyen hullámokat szór szét a világba... Nem igazán részletezték, hogy miért csak öt másodperc alatt valamit összedobtak, hogy lehet ezért-azért. Számomra ez már fájdalmasan rossz. / Ma nem láttam semmi extra akciót, úgy tűnik azt mondják, hogy fúj, nem kell nekik a pénzem. Hát jó.
-
gabor7th
addikt
Promós hajó a legértékesebb... de már van több is belőle, talán már csak egy hiányzik feltétlenül. Amúgy persze visszajövök majd mondjuk úgy január végefelé. Ebben az évben nem történtek meg a szokásos szüneteim amiknél újratermelődik a vágy a játék után és mondhtani kiégtem. Szerztem csomó nagyon klassz dolgot, egyáltalán nem csak eventekkor, de több dolgot egyszer se próbáltam még ki, csak csináltam az állandóan egymást érő eventeket. Nemrég beszéltem a chaten amikor felnéztem az egyik magyar barát-játékostárssal és mesélte, hogy ő is pont így van ezzel... mindketten csak épp benéztünk, hogy van-e Phoenix. De remélhetőleg majd újra jobban érdekelni fog majd, általában mindig ez van, váltogatom a játékműfajokat mi érdekel épp, egyszer ez, egyszer az, de mindig visszatérek.
-
MichaelSD
őstag
Az a Luna osztályú, és Titan nevű hajó volt.
A Phoenix vendor bugos volt, nem lehet kivenni a dobozt. Már jó?
-
-
gabor7th
addikt
Igen, ez tipikus problémája az ilyen játékoknak, de nem csak az ilyeneknek. Verekedősbe, mondjuk Injusticeba egy sima emberi csajszi baseball ütővel lenyomhatja Supermant, vagy nála is nagyobbakat; itt pedig egy elvileg fényévekkel erősebb hajó talán egy hajszálnyit lesz majd erősebb mint az ezer évvel ezelőtti. Ez van, de talán lesz rajtuk valami nagyon klassz csodafegyver, vagy pedig itt volna a tökéletes alkalom, hogy új szintre emelt hajókkal álljanak elő, ami tényleg erősebb, csak akkor már illene erősebb elleniségeket is csinálni, de tudjuk, hogy úgyse lesz így.
-
John_Doe
senior tag
-
Plata
félisten
Vagy is nem csak hajó lesz a csomagban,hanem olyan lesz mint a romulán legendary csomag.
Lesz benne egy kari booster és egy legendary diszkó hajó.
Booster-t csak diszkó karira lehet eltolni.
Full Discovery legénységet kapsz hozzá.
This pack contains all of the following:
1,000,000 Energy Credits
1,000,000 Expertise
250,000 Reputation Dilithium Vouchers
5x Specialization Qualifications (one for each Specialization)Use these to immediately train the Bridge Officer(s) of your choice in the Specialization(s) you desire!
5x Enhanced Universal Tech Upgrades (no Dilithium cost to apply)
36x Inventory Slots
12x Bank Slots6x Bridge Officer Slots
2x Starship Slots
A FULL SUITE of Very Rare (Purple) Mk XIV Ground Equipment and Space Equipment
Includes *all* basic Kit Modules for your chosen profession, and many different options for outfitting your ship and crew!
6x Very Rare (Purple) Photonic Bridge Officers (2 of each Profession)
Enhance your Discovery experience with a Bridge Crew bearing the likeness of famous figures from this period, in the form of Photonic tributes of the following officers:
Lorca, Landry, Burnham, Straal, Stamets, and Tilly!
Each of these special officers has the following attributes:
Pre-Promoted to Commander Rank
Fully Trained in *all* basic Bridge Officer Abilities
Pre-Equipped with Purple Mk XIV Ground EquipmentNa és egy T6 legendary Walker.
Amihez új skin is jár egy Shenzou.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged