-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
Jack Oneill #20171 üzenetére
Ha recruitot csinálsz amúgy lehet, egyből level 65-ön kezdesz és kapsz majd teljesen egyedi klassz bónuszokat.
-
gabor7th
addikt
válasz
Jack Oneill #20171 üzenetére
Ha haladsz előre idővel kapsz pár új ingyen slotot, de igen... venni kell... nem elég a hajót hanem hajó hely is kell... meg majd duty officereknek is kell hely...
Jó is, hogy nem tudtam erről annó, mert lehet bele se kezdek. De nagyon élvezem a játékot, csak azért... nem a legolcsóbb.
Amúgy meg nézd meg újra, hogy ott van-e az ingyen kupon, mert egy ideig leszedték és mostmár visszarakták. Én is egyből lecsaptam rá, mert a kijavított verziónál is valahol még t6 hajónak írják és nem akarok egész este fentlenni, ha esetleg újra levennék.
Lehet, nem kapsz hajót, de a kupon megmarad és végül eléred azt a level-t, hogy beválthatod.
-
gabor7th
addikt
válasz
Jack Oneill #20157 üzenetére
Lehet nincs hajó slot-od.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #20160 üzenetére
Nincs nagy karid?
A T6 hajókat 1-es karival is ki lehet venni mert lvl scaling hajók,de a régebbi hajók nem. -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #20158 üzenetére
T5 hajóhoz azt hiszem 40-es szint kell.
Hányas karival akarod ki venni?
Vagy nincs elég helyed a shipyardon,ha nincs üres ship slot-od nem tudod kivenni.
Melyik hajót akarod ki venni? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #20157 üzenetére
Szerintem rájöttem. Lehetséges, hogy nincs megfelelő adottságom a Tier 5 hajótípushoz?
-
válasz
Jack Oneill #20112 üzenetére
Én nagyon sokszor nekifutottam már, de mindig megakadt valahol a dolog. A történet jó, de a vége felé nekem elég káosz volt a játék. Igazából szinte semmilyen irányt nem ad a játék, hogy mit kéne csinálni, ha eléred a max szintet - napi admiraltynál nyilván több van benne -, nem látni a "nagy tervet". Skillezés is egy kicsit káosz egy mai játékhoz képest, bár szerintem a maga idejében is kilógott a sorból. Pedig nagyon szeretném szeretni.
(Legutóbb mondjuk pont az új vga miatt fagyott ki folyamatosan, azóta nem néztem, de lehet ma rálesek, hogy javult-e a helyzet)
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #20112 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #20110 üzenetére
Hát ha meg vásárlod a legendary discovery mi a szöszt a tiszteket is meg kapod.
De amúgy a boffok-ra gondoltam. -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #20108 üzenetére
A diszkós karinak diszkós tisztjei lesznek.Meg a diszkós tutorial szar.
Legalább is amikor be került a játékba nagyon vacak volt.
De ugyanaz mint a sima fed.A sztori ugyanaz,kivéve a bevezető.
Egyébként a diszkós karakternek játékban is diszkós effektjei lesznek,diszkós teleport,diszkós scan és a többi.Ha szerzel neki diszkós hajót annak is diszkós effektjei vannak,diszkós transwarp és egyebek.
De végül is szinte ugyanaz mint a sima fed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged