- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efanatica
tag
hát jó de annyi mindenből nem tudok gyűjtögetni mármint oké a random TFO megyeget de csak low szinten és a földi megy csak elitben pedig van egy majdnem epic cuccos hajóm mégis hamar leszednek. Sok hajóm nincs Admiralisára. Eventből meg ugye most amit kaptam a a Dr. Beverly hologramos után ami volt. Csak azt akarom mondani hogy piszok drága lesz dilitiumbol egy zen store-os hajó nem hogy egy pakkra spórolni hiszen durván 1,5 mill dil egy darab hajó
-
-
Efanatica
tag
nah mindegy akkor ... valamit majd csak sikerül kihozni ebből talán. konzolok terén jobban meg vagyok lőve mert azok terén nem nagyon vagyok jártas mik az úgymond meta cuccok bár annyira össze se tudnám rakni csak valami kis használhatót szeretnék belőle. Amúgy se lenne fix az antiproton de ezek voltak nála
-
Efanatica
tag
én el szoktam rejteni a bridge officieres cuccot ami a skillbar felett van és azért van a így szét szedve 2 fele mert nekem így kényelmes.
Plusz infónak hogy be van állítva a 6-os és 5-ös sor auto nyomkodásra az ilyen atk-os dolgok a 3-as meg szintén ha gyógyulni kell, de egyszerre nem megy a kettő sajna. Próbáltam valahogy utánanézni neten hogy kellene sorba nyomkodni a skilleket a nagyobb sebzés elérése érdekében de feladtam és ahogy éreztem úgy beraktam.Egyébként van benn egy tactical és egy science akinek megvan az a trait amit mutattál. Bár nem tudom hogyan lehetne szerezni de elvileg fleetben lehetne szerezni de lehet onnan Krenim (ha jól írom) olyanok kellenének. de nagyon drága minden fleetben egyébként is.
A másik hogy nagyon nincs semmi konzolom azért van a konzol szett.
A másik másik meg szép színe vana herald antiprotonnak csak drága. Háttulra is azok kellenének fullosban hogy egy lézes show-t toljak vele. Sajna ahogy nézegettem akárhogy szeretnék torpedós cuccot azt más karin kell építenem más hajóval mert ez nem igen jó a hely kioosztás miatt ( bridge offiert slot tekintetében) ... mellesleg ez volt az első karim a játékban de nem ez lett a main pedig annyira imádom ezt a hajót. Kevés van ami így tetszik mint ez csak minden más már sokkal erősebb és jobb is -
MichaelSD
őstag
A Juturó (és tesoi) feláldoz egy konzolt petekért, szerintem nem jó csere. Ha már min max
Még EBC se kell, az Intel Team u.a. csinálja.
A Legendary Scimitar nekem lomha és nem tetszik a kinézete.
A Morrigu a Romulan "Arbiter".
A kezdetetek kezdetén mondjuk Plasma set se volt.
-
Ha már event, tegnap harmadszorra adta be a dailyt, elsőre lehet én rontottam sl, mert amint vége lett a TFOnak kiléptem és nem dobta fel a token választó ablakot. De masodikra megvártam és akkor se adta be, harmadikra már jó volt. Még a végén nem lesz meg a hologram dokim.
-
Efanatica
tag
egy nap jó lenne ha tudnál segíteni nekem is valami használhatót összeállítani az accomon hogy minden karimmal azért fun is legyen játszani és néha be is tudjak menni nagyobb szintekre is. Lassan gyűlik ez a kredit hiszen csak a földi ládákat adogatom el de most lett meg 90 mill EC de ez szinte semmire nem elég :'(
-
Efanatica
tag
igazán csak olyan science-t akartam ami hasznos lenne gravity well-el és még kicsit sebez is a képességekkel mellé. Viszont szinte semmi nincs meg onnan amit küldtél hogy olyan nagyon hasznos tudjak lenni. Az a baj minden karin más más hajóval szeretnék játszani és nem értek ahhoz hogyan kéne felszerelni és mit kéne velük használni. Nem olyan fun mindg csak a faw-t használni
-
Efanatica
tag
nem hiszem olyan sok mindent megtudnál ennyiből de ezek vannak nekem amikkel többnyire játszok is. Szerintem maga a skill pont elosztásom nem olyan jó egy karimon sem
Viszont ezekkel szoktam játszani többnyire. Megjegyzem nincsnek meg a konzol szettek csak 1-1 hajó ezért is szeretnék EC-t gyüjtögetni hogy ez a 2 szett komplett legyen és használjam is
Tactical :
Karakter [link]
Hajó [link]
Science :
Karakter [link]
Hajó [link] -
Efanatica
tag
-
L3zl13
nagyúr
Én is az Arc-ban szoktam, de a www.playstartrekonline.com-on is be lehet.
Bejelentkezés után a nevedre kattintva jobb felül van egy Code Redeem opció a menüben. -
-
-
Hát, Tribble szerveren nem találtam meg az NPCt, így maradnak a videók, hogy melyik milyen. Nekem már az is elég, ha nem nyomnak le az NPCk TFOn. 2 gyerek, 2 kutya, 1 feleség mellett én már nem vágyom a top 1 százalékba.
Rátaláltam MC Stu csatornájára, ott nézelődök, ha épp van időm és nem szívok a melóban.
-
Plata
félisten
Jah nem,nimbus azt hiszem 10-es szintű zóna,így ha egy 65-ös kari elhúz a vérbe,a jószágai 55 szintel nőnek meg.
De legtöbbször csak állnak mint a fa szent és aztán eltűnnek,nagy ritkán azonban agresszívá válnak.
Ugyanez ritkán előfordul űrben is.
Régen azzal szórakoztunk hogy ds9 felett le dobáltunk aceton assimilatorokat aztán le sugároztunk az állomásra.
Az assimilátorok meg mindenkit megtámadtak.
Kevesen tudják,de az assimilátort nem szabad meg lőni energia fegyverrel,ugyanis az energia sebzést vissza küldi,csak torpedó öli meg.
Ugyanezt a poént elsütöttük kerratban is,álcából dobáltuk a fedesek közé az assimilatorokat meg tricobalt akna mezőt.
Fordítva is meg csináltam,fedes karival tricobalt aknamezővel ütöttem ki az álcázva érkező klingonokat.
Vicces idők voltak. -
-
Na ezt se tudtam, köszi.
Hajóból nézegetem, de baromi láma módon igazából a kinézeteket nézegetem, mert a többiről fogalmam sincs.
Ami elég pofásan nézett ki elsőre:
Terran lexington dreadnought cruiser
Nem tudom mennyire problémás - meg lomha - választás és mennyire nehéz felgearelni. YT dobott egy Beam Overload Build buildet hozzá, mondjuk nekem a torpedók is tetszenek - jem'hadaron valami cannon + torpedók vannak és skilleket használva olyan, mintha valami csillagszóró lenne -, de igazából mindegy, ha látványos és kb. hatékony is.
Szóval a fenti nem tudom mennyire lenne jó választás mondjuk egy friss Engie kapitány mellé.
-
Klingon 65, igen, a recruit cuccokat veszem ki, de van még csomó dolog, amit meg kéne csinálni. Azt hiszem 65-ös engie csak a klingon van, a többi az kisebb, de szintezek egy human fesest is, de az olyan 50 körül van. Hajóból egyébként az a Dyson nekem nagyon tetszett, futurisztikus volt egy sima Fed hajóhoz képest. Azt jó sok éve kaotam eventen, azóta nem igazán nyúltam hozzá, így nem csoda.
Diliből néhány 10k van legtöbb talán pont a Dyson-os SCInél, ott van kb. 70k dili és 3k fleet mark-, meg akar fleet mark is, de nem több ezer, inkább százas nagyságrendben.
-
Huh, nehéz kimenteni, hogy mi van. Ami a bankban van és talán értelmezhető:
9 milla EC (gondolom nem sok)
1 db T5 100% kupon
2 db T6 100% kupon
2 db experimental upgrade tokenEzek emlékeim szerint eventes karakterek, nekik van ez a könyvük vagy mi:
És kb. ezt látja a klingon kari a hajóknál, de pl. a fenti Dyson Science Destroyert nem látni itt, pedig azt tuti valami eventen kaptam:Szóval, elsőre már annak is örülnék, ha legalább a fentiek közül egynek lenne valami értelmes buildje, amivel nem fájóan rossz haladni. A legerősebb érzésre most a Jem'Hadaros T5-U hajó. A leírások alapján nekem az volt az érzésem, hogy a TAC hajókhoz kell IRL lóvé, vagy sok farmolt ZEN, hogy jó legyen, de lehet félreértettem. Egyébként a nagyon lassú hajókat nem szeretem, bár az erős selfheal jól hangzik. Szóval, akkor maradna a SCI, abból van 65-ös humanom, meg jön fölfelé egy romulan is. De ha azt mondjátok, hogy humán a legjobb, akkor az lesz. (Bár az első karakterem férfi lett és az annyira idegesítően fut a földi missionökben, hogy inkább csinálok egy új csajt.
)
-
Este bedobálom, hogy milyen karik vannak és milyen hajókkal. Skillek nagyon elosztva sincsenek kb. egyiknél se, szóval bármi lehet. Mivel repukból talán csak a dyson van T5-ön, így valami nagyon basic build kéne akár mindhárom típusra. De azt se tudom, hogy miből lehet választani. Mármint a tac (erősebb támadás?), engie (jobb selfheal?), sci (debuff?) megvan , de azon belül, hogy beam, torpedo, stb. azt passzolom.
-
-
Aha, akkor nem is látom sehol? Csak elég ha a egy repunál T5 van írva.
Endevornál ha már egyet megcsinálok a háromból, az is számít? Most pl. ground shield töltés kell, az oké, salvage, az is oké, meg kéne valami dilit bányászni valahol. Ha a 3. nincs meg, akkor sincs gond, a kettő után is kapok valamit?
-
Én két ilyen repu szerű vagy eventes karakterre gondolok, az egyik az említett jem'hadar-os, a másik egy klingon, aminél van valami könyv (Dominion Transponder és Encrypted Klingon receiver) vagy mi és ha a benne lévő dolgokat teljesítem, akkor kapok bónuszokat.
Ez a Repu sponsorship T5nél repunként van vagy először egy karakternél kéne kimaxolni mindent?
Illetve itt akkor igazából nincs egy main, hanem sok 65-ös kari van, amikkel mindegyikkel dailyztek?
A karaktereknél lévő dilit pl. össze lehet szedni egy helyre? Vagy azt hogy mozgatjátok?
Illetve még mindig megvan a T6 -100% ship couponom is, amit nem tudom hány éve adtál, még nem használtam fel, de lehet lassan kéne.
-
Na a Gravity Well-t, azt értem abból, amit írtál.
Karakterből van több is, ez a választék:
Nem sok, de egy idő után mindig valahogy kisiklik ez a dolog. Szóval igazából csak azért csinálom vele, mert már megvolt a karakter, de van másik 65ös sci kari.
Meg igazából fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálom egy 65ös karakterrel pl. napi szinten. Sok minden nincs unlcockolva, a legtöbb karakterrel TFOn fejlődtem. Wowban pl. annyival egyszerűbb volt a dailyzés vagyis inkább egyértelműbb.
-
Valahol fellelhető valami nagyon casual newbie guide? Elkezdtem szitezni az egyik romulán sci karit - csak nagyon casualban, főleg Duty Officer questekkel, meg TFOval -, hogy hogy hátha közben tanulom a dolgokat, de annyir a 0 segítséget ad a játék, hogy hihetetlen. Meg TFOn természetesen teljesen haszontalannak érzi magát az ember, mert gondolom a többség fekete öves veterán ott.
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem te vagy az egyetlen akinél a bugoknak mindig pozitív hatása van.
Karakter ruha/kinézet lehet, hogy ugyanaz a bug amitől egyeseknek invalidentityname vagy mi volt a hajó neve TFO-kban. Az egyedi testreszabást valamiért nem tudja betölteni a játék és visszaáll valami default értékre.
-
sith7
félisten
értem, ok, akkor majd egyszer csak lesz ... jelenleg t3 a legmagasabb repum
1 event hajóm van, meg egy zen - es Jem'Hadar Vanguard Carrier; ami T6 - s
Csak láttam , hogy a flottás hajók között is vannak romulan hajók - kíváncsi vagyok erre az álcázásra, hogyan működik - , de nem tudok venni, mert flottás pénz van 77000, de fleet ship module nincs egy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest