- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Unteroff #39772 üzenetére
Majdnem, de nem.
Az SQ42-be és a Star Citizenbe is 45 dollár lesz a belépés (plusz az adó). Viszont ha az egyik megvan, akkor 15 dollárért megveheted a másik felét, tehát összesen 60 dollár lesz a két játék. Nem tudom, hogy a "kiegészítés" már megvehető-e, de ez volt a terv.
-
-
mrfire
őstag
válasz
Unteroff #23398 üzenetére
Vagy ezt csinálod, de ez esetben még mindig ott van egy hajód, amivel nem tudsz menni igazán sehova. Ki kell tenni egy küldetést hajószállításra, amit elvállal vagy egy NPC vagy egy játékos, akinek van akkora hajója, hogy elfér rajta a géped. Megjelölöd, hova szeretnél menni, jelentkezik az NPC, vagy az illető és már mehetsz is. Pl. a következő Murray futam helyszínére, vagy egy másik rendszerbe, ahol van esély némi kalózirtásra stb.
Ha hornetet szeretnél vezetni, de nincs, akkor meg jelentkezel egy feladatra, amiben Hornet pilótát keresnek, ez esetben a küldetés hirdető intéz neked egy fuvart a helyszínre, ahol átadja a Hornetet, és dolgozhatsz is a munkabéredért, ha végeztél megkapod a jegyedet haza, és búcsút intesz. Nem tudom, hogy ha van saját Horneted, akkor szállítót is intéznek neked, vagy a hajó megléte esetén már ez a te dolgod lenne-e. De azt hallottam, hogy ha nincs hajód, akkor ezeket elintézhetik számodra a küldetésadó rendszer keretében. Persze ez még nincs kidolgozva, így csak a terveket hallgatjuk róla.
-
mrfire
őstag
válasz
Unteroff #23396 üzenetére
Először is az ugróhajtóművet csak az ugrópontoknál lehet használni, az nem egy igazi hajótómű, azzal lehet áthaladni a féregjáratokon, de az önmagában nem képes utazást indítani. Az ugrópontok akárhol lehetnek, de egyik másik között egy 8-10 percnyi kvantumutazásra lehet számítani azért. Valószínűleg a rendszerek külső peremén lesznek jellemzőek mondjuk, de ezt így sosem mondták.
Az ugrókapuk használatán kívül nincs más mód a rendszerek közötti utazásra. Az ilyen hajókkal bizony be kell dokkolni egy szállítóra és az ő segítségükkel áthaladni.
Az, hogy lehet-e utólag ugróhajtóművet szerelni rájuk jó kérdés, én azt mondom csak azokra, melyek variánsain van, és a variánsok hajótestje nem tér el nagyban. A Super Hornet-en lesz ugróhajtómű a katonai Horneten tuti nem, más Horneten azt hiszem szintén nem, de ez nem tiszta, mert olvastam már mindenfélét. Tehát ha az így van, akkor egy sima Hornetre nem lehet majd utólag sem tenni, mert a Super Hornet más kialakítású, amin van hely rá. De ez olyan kérdés, amire nehéz pontosat mondani, mert még nem tartunk itt.
-
mrfire
őstag
válasz
Unteroff #23294 üzenetére
Azt írjuk, hogy LTI csomagot nem ajánlott, csomagban lévő hajót nem is lehet. Egy vásárlásod tétele vagy a csomag, vagy a hajó külön, de olvasztani csak az egész vásárlást lehet.
Persze megteheted, hogy veszel egy csomagot beolvasztod és veszel egy másik csomagot, meg azt is hogy upgradeled a csomagon lévő hajót.(Szerkesztés gombot tessék használgatni, ha meg szeretnéd toldani a mondandódat. Ne legyen átláthatatlan a fórum. Köszi.)
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Unteroff #23294 üzenetére
Ja, igen, itt írja az egyik kérdésemre:
"Tudok-e a játék megjelenése után is hajót venni?
-Elméletben amint megjelenik a játék utána már nem lesz lehetőség valódi pénzért hajót venni csak és kizárólag játék pénzért!
Viszont: a megjelenés után lehet venni majd erősen korlátozottan játék pénzt. A fejlesztők nem szeretnék, ha a játék pay to win lenne." -
mrfire
őstag
válasz
Unteroff #23220 üzenetére
Akkor jössz ki legolcsóbban, ha a legolcsóbb csomagról upgradeled fel a hajót, mert maga a csomag kevesebb dolgot tartalmaz, így a lényeget a hajóért fizeted. (Persze a standalone vásárlásnál nem jössz ki jobban.) De vigyázz, mert vannak elérhetetlen hajók, melyeket standalone-ként meg lehet ugyan venni, de upgradelni nem lehet rájuk, míg nem lesznek repülhetők. Viszont ha sokat vársz emelkedhet az áruk is. Szerencsédre az olcsóbbakra már most lehet upgradelni, amik - amint mondtad - inkább a te lehetőségeidhez vannak közelebb.
A jó nagy raktér a Cutlass-nál kezdődik / Freelancer, de ki tudja, mi lesz még. Ezek már azért kicsit drágábbak.
Az Avenger némileg általánosabb hajó, de nem mondanám, hogy túl erős, pacifistáknak jó, mert gyors és jól bírja a lövéseket.
Csempészetre a legolcsóbb megoldás a Mustang Béta, azzal felfedezgetni is lehet. Azért mondom ezt, mert ennek van rejtett raktere a padlóban, ami egyelőre nem tudom mennyiben számít, van-e valami jelentősége, vagy sem, de mindig a luxushajókkal példálóznak érdekes módon, mikor csempészetről van szó... Annyit tudunk a szakmáról, hogy speciális raktereket kell venni hozzá, és zavarni kell a radarokat, ha át akarsz slisszanni közöttük valami csempészárúval. Én a Taurussal is szeretnék csempészkedni, remélem bármivel lehet majd azért.
Kimentésre Cutlass Red jelenleg, megint egy alsó-közép drága hajó.NPC-kről épp azt beszéltük, hogy lehet bármennyi a hajón, és CR is azt mondta, amíg van egy talpalatnyi hely a fedélzeten beszállhat, aki tud. A raktérrel nem így van. Ott pontosan meg van határozva, hogy térfogatra mennyi cucc fér el, és egy fél négyzetmérettel sem lehet több az előírtnál.
Az általam közölt információk nagy része a starcitizen.hu-ról származik, elég sok anyag gyűlt össze szinte mindenről. CR sokat infót oszt meg a 10FTC-ben, de a legutóbbi Town Hall cikkben is rengeteg ömlesztett infó van.
(#23221) TESCO-Zsömle
Ja értem, én biztos nem családot csinálnék. Örülök, hogy nem úgy van. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Unteroff #23214 üzenetére
Ez is egy megoldás.
off2: Olcsóbb, viszont -elvileg- ha egynél több játék-hozzáférés van a fiókodon, akkor a + csomagokhoz hozzá lehet rendelni amolyan PC-NPC hibrideket. Fontos megjegyezni, hogy ez egy permanens megoldás lesz. Ha egy hozzáférést kiadsz NPC-nek, azt többé nem lehet majd visszacsinálni, utána senki más nem használhatja. Működését tekintve a kapott NPC-k félúton vannak a rabszolga és a rokon közt. Mivel rabszolga, nem kell nekik bért fizetni, hisz az ő bérük is a te acc-odra érkezne, viszont a kosztot, kvártélyt és a felszereléseket is neked kell biztosítani. És mivel rokon, megjelölheted ezeket a másodlagos karaktereket örökösnek. Így, ha elhullasz a csatában, nem kell egyből új karaktert csinálni, csak átveszed az NPC-karakter irányítását. Hogy az NPC helyére ilyenkor mi kerül, arról még nem volt szó, de valószínűleg akkor neki kell majd új karaktert generálni. A másik érdekes tulajdonsága a saját NPC-nek a helyettesíthetőség. Elméletben ezen NPC-k helyére bármikor beugorhatnak a barátaid a saját karakterükkel. Ennek mikéntje is ismeretlen egyelőre, de úgy néz ki, hogy lesznek előnyei a saját droidoknak. És persze játékmechanikailag ezek NPC-k, tehát nem számítanak bele az instance-ba.
-
mrfire
őstag
válasz
Unteroff #23214 üzenetére
Több csomag az NPC legénységnek ad helyet, így lehet +1 tagod minden csomag után, de ezt majd külön is meg lehet vásárolni.
Nem tudom mi lesz veletek SQ42 nélkül. Várjátok meg a hivatalos választ. Gondolom ha szándékos, akkor külön megvásárolható lesz később.
Aurorát biztos nem vennék, ha már van más (max az SQ42 miatt, ha nem lehet máshogy beszerezni), meg azért sem vennék, hogy legyen mit leamortizálni. Gyakorlásnak ott lesz a sok bétázási lehetőség, ott meg bármikor visszaállíthatod majd a helyzetedet a vásárlások szerinti állapotra.
-
kurtzyx
tag
válasz
Unteroff #22814 üzenetére
Teló: Ha olcsón kell jó akkor Xiaomi
Dreamarnak is ahogy elnézem az vagyon kis burzsuá Mi3
. Én is azt akartam csak zs...ivány voltam kiadni egy telóért 100k-t úgyhogy Hongmi 1-S lett belőle de az annyira lett, hogy faterom is vett 1et magának nővérem meg azt kapott tőlem karácsonyra a pasija meg vett 1et magának.
M.O. garival is 55k-nál megáll a vas ha meg hpn veszed akkor csájnából ideér vagy 3 hét alatt és 42-44kból megúszod.
Egér-bill kombóval is tökéletesen játszható SŐT amíg nem lesz benne vr támogatás addig jobb is. Annyi, hogy egy fürge hajónál úgy el fogsz tévedni a saját tengelyed körül mint egyszeri COD játékos egy rpgben
. Nekem is egy ilyen kici occó joyom van [hotas x] 14-15kért beszerezhető szárnypróbálgatásra teljesen jó.
-
mrfire
őstag
válasz
Unteroff #22814 üzenetére
Egérrel jól lehet játszani, azzal nincs gond, de hotassal sokkal élvezetesebb. A statisztikák szerint a közepesen jó játékosok egérrel tolják, de a profi között több a hotasos. Én ezt semmiképp nem a hotas javára írom, inkább arra, hogy a profikban megegyezik az, hogy szeretik használni.
Tehát a játszhatóság szempontjából nem mondanám, hogy ajánlott, ha át akarod élni a játékot, akkor mindenképpen, mert teljesen más érzés úgy vezetni a hajót. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest