- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoeDameron
aktív tag
Hát ez azért nem így volt ám, nem azért mentek közelharcolni mert jól esett nekik, hanem mert rákényszerítette őket az ellenség adott esetben. Amikor az íjászok döntő fölényben voltak azért mert vagy mozgékonyak voltak (lovasíjászok), vagy azért mert nagy erejű íjakat használtak a korszak páncélzatához képest, pl. angol íj a Crecy csatában, akkor brutális rendet vágtak az ellenség soraiban. Crecy csatában 100 nál kevesebb halottja volt az angoloknak, és 20 000 halottja a franciáknak. Ilyen arányokat szerintem azóta se produkált csata.
ha fától az erdőt, akkor erre azt mondom hogy szálka-gerenda, ajjaj....
-
-
mrfire
őstag
Ez nem így van, nem véletlenül lett olyan szép áramvonalas az M50.
10FTC 38/5:
"5. kérdés Shalnantól: A pajzsok a légkörben is működni fognak? Ha igen, növelik a légellenállást?
Működni fog a légkörben, de nem hiszem, hogy növelné a légellenállást. A pajzsok alapvetően energiát nyelnek el, és nem az anyagot fékezik meg. Ezért van az, hogy a pajzsokon a ballisztikus lőszer energiát veszít, de azért áthatol, míg az energiafegyverek lövedékeit teljesen elnyeli, mindeddig, amíg kitart. A lőszerek ellen a páncélzat véd. A pajzs lassan mozgó tárgyakat nem igazán állítja meg, így a levegőt is teljesen átengedi."(#23797) nowan
Én értem, miért gondolkodik így, hisz benne van ebben a szakmában. Mondjuk én személy szerint így is nagyon elégedett vagyok azzal, mennyire fontosnak tartják a realitást, és látszik, hogy szép részletesen dolgoznak, mindennek meg van a helye. Bakiznak itt-ott, lehet mondani, hogy látszik a munkájukon, hogy nem vérprofi szakmabeli tervezők alkottak mindent, de simán elnézhető, hisz csak egy játékról van szó, és így is sok idő, míg elkészülnek egy hajóval. Sokan egyáltalán nem veszik szerintem a fáradtságot az ilyen szintű tervezésre, még a nagy címek esetében sem. -
Drenadar
Topikgazda
juj... de nagyon szomorú lettem most... egy hétig fogok bőgni hogy annak a hajómnak is van... a picsába!
most menj egy sarokba és szégyelld magad!
(#23402) mrfire:
de kedves fórum és org társam! jelenleg nincs szállító hajó (nah jó a javelin tud egy vagy kettő vackot szállítani) ami reális áru és elérhető... meg ki venne egy taxit hajóknak? Csak akkor ha jól lehet vele profitálni. -
PoeDameron
aktív tag
Emlékszem hajdanán a Tie Fightert az osztálytársam egérrel úgy hajtotta az egérpadon, mintha tolókocsiban ült volna. 180 fokos fordulat, vad hajtás az egérpadon, én röhögök mellette hogy mint egy mozgássérült.
Na szóval magára valamit is adó starfighter botkormánnyal tolja.
-
Unteroff
aktív tag
Áh, nem csak van egy pár újabb játék, ahol bőven meg van a minimum (pl.: sima kétmagost kér) , az ajánlott vagy meg van, vagy épp hogy (pl.: FX-8320-am van, de 50-et kérnek, majdnem ugyan az, vagy GTX 760-as helyett 670 vagy 770-est, amely +10-15%-el jobb), és még minimumon is akadozik, csak cfg fájl módosítással lehet élvezhető 40-60 fps csiholni.
Bár az az optimalizálatlanságnak köszönhető.
Am, nem figyeltem, mire volt jó ez az ár növekedés, amikor már sok-sok milliónyi pénz szedtek már össze? (Azt hiszem, Európába, Londonba került egy support, és azért, vagy hogyan...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest