- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nathan Boggs
senior tag
Amennyire én tudom, még mindig nem oldották meg teljesen optimálisra a patchert, ami azt jelenti, hogy ha nem is szed le 27 GB-ot, de az egészet átnézi, és ez sokáig tart.
Amúgy nem tudom, hogy a 2.1 mikor lett live, de ha az még nem volt meg neked, akkor bőven lehet, hogy 27 GB-tal lógsz
-
-
Drenadar
Topikgazda
majd jó lesz... max driver frissítést próbáld meg, és türelem... lesz még itt sok "bosszankodás".
Nekiülnek a srácok programozni, átnézik a begyűjtött adatokat és jó lesz ez
Én addig nem is próbálok belépni, míg nincs meg az az infó, hogy "stabil" a szerver, és haverok be tudunk lépni többen.
Amíg nem tudom kipróbálni milyen a retaliator full legénységgel, addig nem érdekel a játék...
(max ha kijönne végre az fps az AC-be) -
Nathan Boggs
senior tag
Szerintem is a mustangot éri meg első körben, aztán majd kiismered a hajókat, mi meg itt vagyunk és segítünk, ha valami nem tiszta
Annyit azért még hozzátennék, hogy a DayZ szerintem előrébb van a fejlesztésben, játszhatóbb, mint az SC jelenleg, viszont az SC sokkal (nagyok sokkal) gyorsabban fejlődik.
Ma megnéztem egy filmet, és rájöttem, hogy honnan van Poe neve
-
GypsFulvus2
őstag
Még annyit tennék hozzá az előttem szólok mondandójához, hogy nem feltétlen szükséges hozzá joy, vagy egyéb játékvezérlő. Az egér+bill kombó tökéletesen működik, és nem vagy vele hátrányban. Mindkét beviteli eszköznek megvannak az előnyei és hátrányai a játékban.
Ha mindenképpen belevágsz, vedd meg a legolcsóbb csomagot, amely már tartalmazza az Arena Commander hozzáférést. Ezzel tudsz gyakorolni, eldönteni, hogy egyáltalán tetszik-e a játék, és később bármikor upgrade-elheted egy komolyabb hajóra, ha az Aurorát "kinőtted". Ha mindenképpen ennél jobbat akarsz kezdésenek, akkor ezt ajánlom. De mielőtt bármit teszel, olvasd át alaposan a starcitizen.hu anyagait, fórumait, különös tekintettel a FAQ-ra, nézegesd mrfire videóit. Végül, egy utolsó figyelmeztetés a játék állapotáról, hogy ne eltúlzott reményekkel ugorj bele. Az angol nyelvtudásra pedig mindenképpen szükség lesz, legalább alapszinten. -
Én noha szintén nem most fizettem már be a játékba, és egy percig nem bántam meg, de mindenkinek azt mondom: Első hogy utána olvas. Második hogy vár egy kicsit, majd megint utána olvas. Aztán még ha mindig akkor azonnal ki akarja próbálni, és tisztában van azzal hogy még mennyivel később jön a játék, és az egyéb kockázatokkal, akkor fizessen be. Mások számára éppúgy ott lesz a befizetés lehetősége fél év múlva is, amikorra több cucc is kerül bele és remélhetően kevesebb bug is lesz a mindennapokban. A játék nem megy sehova, senki sem marad le semmiről. De csak az fizessen be, aki tisztában van vele hogy mit vesz. Ha kiforrottabb, perpill tartalmasabb játékot akarsz ebben a pillanatban, akkor válaszd az ED-t, azzal sem jársz rosszul.
Amúgy az a joy nem rossz joy, az első nekem is olyanom volt. Alsó árkategóriában azt mondják az egyik legjobbnak. Ugyanakkor annak a beszerzése is ráér, kapható lesz később is, és egyébként nem elengedhetetlen perpill a játékhoz a joy/hotas. Ami inkább kell az SC-hez az egy bika gép, bár az ahogy látom megvan. Ennek ellenére most azzal a géppel sem tudnál 30 fps között zúzni, mivel cpu és szerverlimites perpill az fps.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest