- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Sziasztok. Volt egy problémám a játékkal,hogy a Basic Flight Training játszhatatlan volt 2-4 másodpercenként lefagyott és újra indult.Olvasgattam a neten és az alábbi megoldásra találtam(nálam tényleg működik):
Belépsz a játékba,elindítod a Basic Flight Training-et>elindítod a feladatkezelőt>részletek fül>jobb egér a Star Citizen.exe-re>megjelenő ablakban>prioritás beállítása>magas.Alapból normálon áll. Mióta ezt megcsináltam,azóta tökéletes.Ha lett volna már akkor bocsi,de nem volt időm sokat visszaolvasni.
-
N.Laca64
csendes tag
Sziasztok.
Megvettem a Mustang Alpha kezdőcsomagot és upgradeltem Deltára.Viszont ahogy nézem az adatokat,a biztosítási idő nem változott,maradt 3 hónap. A Deltára viszont 3 évet ír az adatai szerint. Ez az upgrade miatt van? Ha külön hajóként veszem a másik mellé akkor érvényes a 3 év? Vagy reklamáljak a készítőknél?
Ha belépek az Univerzumba a Crusader állomásra ott rengetegszer kilép a játék és kiírja ezt a kis ablakos hibaüzit hogy:a star citizen működése leállt,a windows megoldást keres a problémára stb. Az Arena Commander viszont szépen fut ott nem dobott még ki. -
N.Laca64
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. A január 1-i változások miatt gondoltam hogy beleölnék egy kis plusz pénzt hogy addig is jobban élvezzem a játékot egy kicsit mint egy alap hajóval. Ez a fránya áfa is jó nagy szívatás. Most azért nem akarok több pénzt rákölteni mert oculus riftre gyúrok anyagilag. Úgy tudom ez a játék is támogatni fogja és lehet hogy még egy 290-et be kell majd hajítani a gépbe hogy jól szaladjon. Egyébként klaviatúrával+egérrel, vagy joystick-el jobb irányítani?
-
N.Laca64
csendes tag
Sziasztok.
Először is Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. Kezdem már unni azokat a játékokat amikkel eddig toltam(WT,Wot,BF4,BFH,) és ez a játék az olvasottak alapján be fog jönni. Úgy látom a honlapon hogy először egy starter pack-ot kell megvennem. A mustang alpha pack-ot fogom megvenni, mivel ha upgradelem akkor ez a hajó 5 euróval többet ér. Ahogy megveszem a csomagot és feltelepítem a játékot akkor lehet rögtön upgradelni az alap hajót? A keret kb. 30-40 Euro lenne a cserére ebből szerintetek melyik fighter érné meg jobban? Nekem tetszik az Avenger, de egy kicsit drágább a Mustang Delta az is bejönne kinézetre. Alapvetően harcolni szeretnék a játékban. Ha tudtok hasonló árban másik alternatívát akkor várom a javaslatokat.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest