- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eyesis #27686 üzenetére
Hát mondom, nem vagyok semmi jó elrontója, de én szinte biztos hogy nem vennék részt a hivatalos fordításban, és szerintem nem vagyok vele egyedül. A maradék emberrel ettől függetlenül persze lehet pályázni.
amúgy én is szívesebben játszom ezeket a játékokat angolul, de ugye ez csak egy opció lenne amúgy is. Szóval attól hogy van benne magyar nyelv vagy nem, nem befolyásolja hogy én hogy játszanám.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Eyesis #27686 üzenetére
Na, picit gorombának tűnhet a válaszom, de én angolul akarom játszani, egy ilyen mennyiségű fordításra nem lenne elég időm munka mellett, az átnézésre meg se időm nincs, se a tudásomat nem érzem elégnek
Azonban nem vagyok ellene a dolgoknak, de én nagyobb értelmét látom egy olyan oldalnak, ami wowhead szerűen, de magyarul leírja a küldetések lényegét. Itt mondjuk annyi nehézség lenne, hogy nem állandó küldetések lesznek, azonban valószínűnek tartom, hogy küldetéstípusok lesznek behatárolt számú változókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest