- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz
#45997568 #51281 üzenetére
Kaja - pia - nők? Ne tréfálj, én kultúr-Fed vagyok!
Hmmm... lófej, véresen tálalva, ágyban szervírozva, gondosan letakarva, hogy ki ne hűljön. Az fincsi, nyitáskor ott leszek.
Diopapa - Most tényleg be akarsz mutatkozni? Megsértesz!
"Sajnálom, ha betalálva érzed magad Elite ügyben"
Én nem gondolom, hogy betalált volna, pusztán csak annyit jegyeztem meg, hogy inkább ne legyen gyűrött a kiskosztüm, az sem baj, ha táblázat van, de működjön szépen az űrszim rész, hisz ez a lényeg(lásd ED), aztán onnan lehet bővítgetni. És ha ezt Chris bátyó is szem előtt tartatná, akkor én is hamarabb juthatnék hozzá ahhoz a jól megérdemelt ízletes lófejhez.
Az utolsó mondatodat tekintve pedig teljes az egyetértéstom5598 - A "kész" alatt természetesen én is a kiadhatóságot, megjelenést értettem, elnézést, ha nem fogalmaztam pontosan
K.Andras.Vfx - "ígérve a csillag is az égről és egyiknél sem tudod, hogy melyik évtizedben fog megvalósulni"
Ebben kétségtelenül van igazság, ezt sosem tagadta senki, de attól még tény ami tény: az ED négy éve élvezhetően működik(de ezt inkább az ED topikban kéne, ha kéne...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Politika
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- TERVEZŐ HP Zbook FURY G7 / i7-10750h /32gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest