- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
threshold
csendes tag
Sziasztok!
Telepíteni próbáltam az SQL 2008 Express with Tools csomagot a hivatalos oldalról, de bevezettek valami webinstallert, amelyik egyik böngészőm alatt sem ment, ezért külön letöltöttem SQL Express 2008 SP1 telepítőt (90 MB) és SQL Management Studio Express 2008-at (160 MB). Feltelepített a szervert, minden oké volt vele. Amikor azonban a Studio-t próbálom, akkor az itt leírt telepítési javaslatok szerint kellene látnom a lehetőséget. Nekem ott egy kiszűrkített elem van (Connectivity SDK), és a Next-re hibát dob:
There are validation errors on this page. Click OK to close this dialog box. Review errors at the bottom Setup page, then provide valid parameters or click Help for more information.
[Error Message]
To continue one or more feature must be selected.Ez vajon azért van, mert SP1-es szerverhez próbálok feature-t adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest