Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Mobil flották
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Nem sok idom volt mostanaban foglalkozni vele, talan majd az unnepek alatt.
Addig jutottam, hogy feltettem egy Oracle Linux 7-et, arra ra pedig egy Oracle 12c-t. Mindkettot az oracle-base.com alapjan
Hirtelen felindulasbol meg az SQL Developert probaltam, de a csatlakozas nem sikerult. Ha jol sejtem, nem indul el csak ugy a hatterben. Tudna valaki errol valamilyen ertheto leirast adni? Kicsit elvesztem az oracle oldalan a 2000 oldalas pdf-ek kozt. -
-
soldi3r
veterán
Megneztem a linkelt treningeket. Nagyjabol vegig ertem rajtuk. Nekem tokeletes. Neznek egy gyakorlos adatbazist.
Latom, hogy van olyan Oracle DB XE, ami ingyenesnek tunik. Milyen oprendszert erdemes alatenni? Az Oracle sajatjat, vagy inkabb egy Fedorat? -
soldi3r
veterán
Koszi! Megnezem ezeket.
-
soldi3r
veterán
Szevasztok!
Kicsit beleasnam magam az SQL rejtelmeibe. Tudtok ajanlani valami konyvet hozza? Amiket hirtelen talaltam, azok eleg regiek.
Nem tervezek fejleszto lenni, csak egy ket dolgot megerteni MS es Oracle rendszerekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak gepeink, amik adatbazisbol es adatbazisba dolgoznak. Nekem annyi kell csak, ha keresek benne valamit, akkor megtalaljam.