- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Nem sok idom volt mostanaban foglalkozni vele, talan majd az unnepek alatt.
Addig jutottam, hogy feltettem egy Oracle Linux 7-et, arra ra pedig egy Oracle 12c-t. Mindkettot az oracle-base.com alapjan
Hirtelen felindulasbol meg az SQL Developert probaltam, de a csatlakozas nem sikerult. Ha jol sejtem, nem indul el csak ugy a hatterben. Tudna valaki errol valamilyen ertheto leirast adni? Kicsit elvesztem az oracle oldalan a 2000 oldalas pdf-ek kozt. -
-
soldi3r
veterán
Megneztem a linkelt treningeket. Nagyjabol vegig ertem rajtuk. Nekem tokeletes. Neznek egy gyakorlos adatbazist.
Latom, hogy van olyan Oracle DB XE, ami ingyenesnek tunik. Milyen oprendszert erdemes alatenni? Az Oracle sajatjat, vagy inkabb egy Fedorat? -
soldi3r
veterán
Koszi! Megnezem ezeket.
-
soldi3r
veterán
Szevasztok!
Kicsit beleasnam magam az SQL rejtelmeibe. Tudtok ajanlani valami konyvet hozza? Amiket hirtelen talaltam, azok eleg regiek.
Nem tervezek fejleszto lenni, csak egy ket dolgot megerteni MS es Oracle rendszerekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak gepeink, amik adatbazisbol es adatbazisba dolgoznak. Nekem annyi kell csak, ha keresek benne valamit, akkor megtalaljam.