Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Na, most mégiscsak megakadtam a logikai replikációnál: triggert (vagy rule-t, mindegy) szeretnék rakni arra a táblára, ahová replikálódik az eredeti tábla tartalma. Egyelőre nem tudtam működésre bírni. Hibát nem dob, csak egyszerűen nem csinál semmit.
Egy tök egyszerű triggerről van szó a példa kedvéért: egy másik táblába insertál valamit, ha meghívódik (insertre van ráállítva).CREATE OR REPLACE FUNCTION valami()RETURNS TRIGGERLANGUAGE PLPGSQLAS $$BEGININSERT INTO t2 (c) VALUES ('xyz');RETURN NEW;END;$$CREATE TRIGGER trgAFTER INSERT ON t1FOR EACH ROWEXECUTE PROCEDURE valami()
Azt találtam, hogy külön engedélyezni kell ilyen esetben a triggert:ALTER TABLE t1 ENABLE ALWAYS TRIGGER trig;
Ez megtörtént, de hiába.Ha nem az "eredeti", hanem a replikátum táblába insert-álok, akkor meghívódik. Viszont én azt szeretném, hogy akkor is működjön, ha az eredeti táblába insert-álok valamit. Rule-lal sem megy.
Vajon mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest