- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Na, most mégiscsak megakadtam a logikai replikációnál: triggert (vagy rule-t, mindegy) szeretnék rakni arra a táblára, ahová replikálódik az eredeti tábla tartalma. Egyelőre nem tudtam működésre bírni. Hibát nem dob, csak egyszerűen nem csinál semmit.
Egy tök egyszerű triggerről van szó a példa kedvéért: egy másik táblába insertál valamit, ha meghívódik (insertre van ráállítva).CREATE OR REPLACE FUNCTION valami()RETURNS TRIGGERLANGUAGE PLPGSQLAS $$BEGININSERT INTO t2 (c) VALUES ('xyz');RETURN NEW;END;$$CREATE TRIGGER trgAFTER INSERT ON t1FOR EACH ROWEXECUTE PROCEDURE valami()
Azt találtam, hogy külön engedélyezni kell ilyen esetben a triggert:ALTER TABLE t1 ENABLE ALWAYS TRIGGER trig;
Ez megtörtént, de hiába.Ha nem az "eredeti", hanem a replikátum táblába insert-álok, akkor meghívódik. Viszont én azt szeretném, hogy akkor is működjön, ha az eredeti táblába insert-álok valamit. Rule-lal sem megy.
Vajon mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest