Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Ja.

Azt hittem van már egy működő rendszer, amiben dolgoznod kell majd (vagy csak nem árulják el neked
), ezért gondoltam, hogy akkor lehetne célirányosan menni, mert az eszközök megismerése legalább olyan fontos szerintem, mint maga az SQL nyelvé, ráadásul ezek nem 100%-ig kompatibilisek egymással, vannak azért eltérések.De valóban, ha nem tudsz még semmit, akkor teljesen jó egy általános SQL leírás, hogy legalább azt a 20 kulcsszót megismerd, amit kell használni.
(#3523) martonx
Ha mindenki tudná használni a guglit, akkor bezárhatnánk a PH fórumot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Óra topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ezért gondoltam, hogy akkor lehetne célirányosan menni, mert az eszközök megismerése legalább olyan fontos szerintem, mint maga az SQL nyelvé, ráadásul ezek nem 100%-ig kompatibilisek egymással, vannak azért eltérések.