Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
chabeee
üzenetére
(#2303) chabeee
Nem nagyon értem a mechanizmust. Illetve miben használod, PHP? Külön lekérdezésekben kéred le, vagy egy lekérdezéssel táblák összekapcsolásával? A lekért adatok közül mindben végzel módosítást, vagy csak egy adott részében? Felesleges mindig DROP-olni a táblát, több okból is. Főleg ha utána nem üríted a recycle_bin-t. Meg lehet valósítan persze, de nagyon homályosan írtad le.
Szerintem az valahogy úgy nézne ki, hogy ha csak bizonyos sorokat változtatsz akkor valami alapján kiszelektálod őket a lekérdezésben, majd egy változóban letárolod azt, amit változtattál rajta és egy UPDATE-el visszatöltöd. Gondolom a privát kulcs alatt az elsődleges kulcsra gondoltál, ha a táblában nincs definiálva elsődleges kulcs kényszer akkor nincs akkor gond, ha van egy olyan oszlopod ami elsődleges kulcshoz hasonló értem ezalatt, hogy nincs NULL érték illetve nem azonosak. Ilyen sor nélkül felesleges is megtervezni egy táblát mert anomáliák lépnek fel. Ha ez megvan akkor tudod teljesíteni azt, hogy a SELECT-ben a változtatásra szoruló sorokat választod ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest