Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
chabeee
üzenetére
(#2303) chabeee
Nem nagyon értem a mechanizmust. Illetve miben használod, PHP? Külön lekérdezésekben kéred le, vagy egy lekérdezéssel táblák összekapcsolásával? A lekért adatok közül mindben végzel módosítást, vagy csak egy adott részében? Felesleges mindig DROP-olni a táblát, több okból is. Főleg ha utána nem üríted a recycle_bin-t. Meg lehet valósítan persze, de nagyon homályosan írtad le.
Szerintem az valahogy úgy nézne ki, hogy ha csak bizonyos sorokat változtatsz akkor valami alapján kiszelektálod őket a lekérdezésben, majd egy változóban letárolod azt, amit változtattál rajta és egy UPDATE-el visszatöltöd. Gondolom a privát kulcs alatt az elsődleges kulcsra gondoltál, ha a táblában nincs definiálva elsődleges kulcs kényszer akkor nincs akkor gond, ha van egy olyan oszlopod ami elsődleges kulcshoz hasonló értem ezalatt, hogy nincs NULL érték illetve nem azonosak. Ilyen sor nélkül felesleges is megtervezni egy táblát mert anomáliák lépnek fel. Ha ez megvan akkor tudod teljesíteni azt, hogy a SELECT-ben a változtatásra szoruló sorokat választod ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest