Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Lehet, hogy félreértettelek. Úgy értettem, hogy egy query eredményeként kigenerálsz egy rakás SQL query-t, és ezeket szeretnéd egymás után futtatni programozottan.
Hja, normálisabb SQL nyelvekben ehhez nem kell tárolt eljárás, PostgreSql-ben valóban kell (bár mintha 9.1 / 9.2 újdonsága lenne, hogy immár tárolt eljáráson kívül is lehet benne magasabb szintű nyelvi elemeket is használni)
Kettes kérdésedet nem tudom értelmezni, lehet azért mert még mindig nem értem, hogy mit is szeretnél?
Hármas kérdésedre sem tudok válaszolni. Ha van, akkor használd azt. Öröm - boldogság. Ha nincs, akkor örülök, hogy segíthettem a for-os ötletemmel.Azért végezetül megpróbálnád összefoglalni, hogy mit is szerettél volna, és végül mi lett a legegyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest