Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Lehet, hogy félreértettelek. Úgy értettem, hogy egy query eredményeként kigenerálsz egy rakás SQL query-t, és ezeket szeretnéd egymás után futtatni programozottan.
Hja, normálisabb SQL nyelvekben ehhez nem kell tárolt eljárás, PostgreSql-ben valóban kell (bár mintha 9.1 / 9.2 újdonsága lenne, hogy immár tárolt eljáráson kívül is lehet benne magasabb szintű nyelvi elemeket is használni)
Kettes kérdésedet nem tudom értelmezni, lehet azért mert még mindig nem értem, hogy mit is szeretnél?
Hármas kérdésedre sem tudok válaszolni. Ha van, akkor használd azt. Öröm - boldogság. Ha nincs, akkor örülök, hogy segíthettem a for-os ötletemmel.Azért végezetül megpróbálnád összefoglalni, hogy mit is szerettél volna, és végül mi lett a legegyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest