Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hallgattam a tanácsokra, de szerintem az indexelés dolgot rosszul csinálom, kezd gyanús lenni.
Egyébként már felpakoltam idegnagy szerverre, szóval a vas része megoldódott, nem bosszantom tovább magam az arm procival,csak ha lesz egy céljaimnak megfelelő adatbázis. ( Bár android okosításba kezdtem, SQL feladat lett belőle
).Az indexeléssel kérdés:
Sajnos az id-k néhol betűt is tartalmaznak, így csak fulltext indexet enged a mysql. Fulltext indexet ráteszem a kellő mezőkre, ez is megvolt, de nem gyorsult érezhetően.
Újra kell indexeltetni valamilyen paranccsal a táblát? Vagy az adatokat is teljesen újra kellene tölteni a táblába?
Fórumon írnak sok mindent itt-ott, azt találtam REPAIR-el valahogy megoldható hogy a már táblában lévő tartalmat újraindexelje a mySQL.Indexelt táblákat dumpoltam ki a saját szerveremről a távoliba, de most ahogy nézem az export file-t nincs benne indexelés, nem hozta az export, így újra kell az egészet.
Végre Mysql-en tudok explain kimenetet adni:
id select_type table type possible_keys key key_len ref rows Extra
1 SIMPLE routes ALL NULL NULL NULL NULL 313
1 SIMPLE trips ALL NULL NULL NULL NULL 134307 Using where; Using join buffer
1 SIMPLE stop_times ALL NULL NULL NULL NULL 2555175 Using where; Using join buffer
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).