Hirdetés
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, a kérdés maga annyira megzavart, hogy már én is félrebeszéltem, meg pontatlanul is írtam, bocsi. A kérdező azt írta, hogy "A dátum 2003.11.26. 10:28:14 ilyen formátumban van.", én ebből úgy értelmeztem, hogy valamilyen oknál fogva string típusként van TÁROLVA az adatbázisban (most szándékosan írtam tárolást!! Mindegy, hogy varchar vagy egyéb ilyen jellegű típusról van szó, és NEM a dátumformátumok valamelyikéről, aminek nyilván megvan a maga tárolási módja, de attól még valamelyik tényleges dátumformátumról van szó), ezért kénytelen vagdosni, stb., de akkor valószínű félreértettem az eredeti felvetést.
Utána már azt is félreértettem, amit Te írtál, pedig így másodszor elolvasva elég világos, hogy itt csak dátum-megjelenítési formátumot változtatsz, attól még nem tárolod másik formában.
Akkor most megpróbálom értelmesen megfogalmazni: arra gondoltam, hogy még a megjelenítési formátumot sem biztos, hogy szerencsés, ha az ember változtatja, mert ha mondjuk egy alkalmazást megír (hogy most az asztali vagy webes, tök mindegy), ami az adatbázistól bizonyos formátumban (megjelenítési formátumban) vár adatokat, és tök más formában kapja meg, mint egy másik szerveren, akkor abból adott esetben probléma lehet - mondjuk a probléma kimerül annyiban, hogy át kell állítani a formátumot úgy, ahogy mutattad, de nem biztos, hogy azonnal leesik, mi is a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest