- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Azazello-
üzenetére
"elszoktam a magyar reakcioktol"
Te miről beszélsz?
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.
Talán mielőtt ujjal mutogatsz másokra, másban keresed a hibát, egy kicsit fordulj magadba, értelmezd (!), amiket írtunk, és gondolkozz el azon, hogy valószínűleg nem véletlenül írtunk annyian egybehangzó véleményt arról, amit kérdeztél (ti. hogy túl nagy téma ahhoz, hogy ezt csak úgy iderittyentsük neked). Elég szomorú, hogy erre így reagáltál, de legalább ezzel bebizonyítottad, hogy semmiféle segítséget nem érdemelsz meg, amíg nem veszel vissza az arcodból. Tudod, ez úgy van, hogy ha én kérek tanácsot, akkor nem nekem nagy a pofám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate 500G
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.