Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Semmit se tudok az sql-ről.
Több kérdésem lenne:
Nekem php-hez kellene.
Gépemen van php, apache.
Sqlite-ot ajánlották, de semmit se találok hozzá. (Video tutorial)
Amit találok mindegyik terminalban turkálnak.
Azt írták nem kell terminálba turkálni, php alapból tudja, ha ini -ben beállítom.
Így azt se tudom hogy telepítsem.
Hogy induljak el.Ezért mysql-t raktam fel. De ezzel se tudom mit kell csinálni, hogy php-val használjam. Ezzel se találtam semmi tutorial-t php hoz . Csak ilyen nagyon alap dolgok.
Amit szeretnék: páromnak weboldal ahova beírja a receptjeit.
Gombbal hozzá adja egyesével a hozzávalókat.
Tehát lenne a database receptek, tables pl kokusz kocka, és ebbe kellene bele a hozzávalók, és az elkészítés, hozzávalókba kell a tészta, krém, öntet, díszítés. És ezekbe a vaj, tojas, tej stb.
Ezt meg lehet így csinálni? Mert sehol se találtam több mélységer.
Igazából semmit se találok amire nekem szükségem lenne.Nagyon alap tutorialokat végig néztem többet is. Hogy készítek, törlök, módosítok. Illetve ezt [link] végig olvastam. De ezekből nekem nem jött le, hogyan tudnám megoldani ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi