- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
Szerintem azért vagy bajban, mert nincs olyan, hogy "Az esemény".
Esemény lehet egy mérkőzés, egy átigazolás.
Tehát kell egy olyan tábla, hogy:
- mérkőzések
- átigazolásokMindegyiknek más a struktúrája, de mindegyikből ki lehet nyerni egy dátumot, egy esemény megnevezést, így össze tudsz rakni egy queue-t ami dátum szerint sorba rendezve mutatja a mérkőzéseket és eseményeket.
Ezt a sok csapat és sok személy dolgot meg nem értem vagy te nem érted a relációs adatbázis működését.
Egy mérkőzéshez max. 2 csapat tartozhat, 1 bíró, 1 tartalék bíró és 2 partjelző.
Viszont mivel a játékosok, bírók és partjelzők között bármilyen átfedés lehet, ezért a személyek táblába kellenek flagek, amikkel be lehet állítani, hogy az adott személy melyik halmazoknak a tagja.
Itt már írtam róla bővebben...ezt kell kiegészíteni pár dologgal, elég egyszerűnek néz ki nekem.
Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha feldobnád ide a táblákat, amik már készen vannak, és azok mentén raknád fel a kérdéseket, mert arra lehet gyorsan válaszolni, nincsen időm és kedvem az egészet megtervezni helyetted.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest