- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql #4101 üzenetére
Szerintem azért vagy bajban, mert nincs olyan, hogy "Az esemény".
Esemény lehet egy mérkőzés, egy átigazolás.
Tehát kell egy olyan tábla, hogy:
- mérkőzések
- átigazolásokMindegyiknek más a struktúrája, de mindegyikből ki lehet nyerni egy dátumot, egy esemény megnevezést, így össze tudsz rakni egy queue-t ami dátum szerint sorba rendezve mutatja a mérkőzéseket és eseményeket.
Ezt a sok csapat és sok személy dolgot meg nem értem vagy te nem érted a relációs adatbázis működését.
Egy mérkőzéshez max. 2 csapat tartozhat, 1 bíró, 1 tartalék bíró és 2 partjelző.
Viszont mivel a játékosok, bírók és partjelzők között bármilyen átfedés lehet, ezért a személyek táblába kellenek flagek, amikkel be lehet állítani, hogy az adott személy melyik halmazoknak a tagja.
Itt már írtam róla bővebben...ezt kell kiegészíteni pár dologgal, elég egyszerűnek néz ki nekem.
Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha feldobnád ide a táblákat, amik már készen vannak, és azok mentén raknád fel a kérdéseket, mert arra lehet gyorsan válaszolni, nincsen időm és kedvem az egészet megtervezni helyetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged