Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Flatline=-
tag
válasz
zolynet
üzenetére
Hello!
Odáig már megvan a dolog általatok, hogy megkeressük az adott napi első válaszadási időpontot per júzer per day per kvízID. Az időponttól függően, azaz, ha éjféltől nyolcig, nyolctól délután négyig és négytől éjfélig jött a helyes válasz, különböző pontokat írunk bele a végeredmény egy sorunkba. 150et 100at és 50et respectively.
Zsolya: Azért nem ilyen egyszerű a képlet, mert ez egy sokkal összetettebb adatbázis része, amiből ezt emeltem ki, mert erre van szükség. Nem elég csak a helyes mezőt használni, ez egy kvízrendszer része. És a kvízrendszer pluginja olyan hivatkozásokat küld, aminek nem megfelelő eredményt ad, ha csak a helyes mezőket váltogatom és bentmaradnak a nem helyes, vagy több instance helyes válaszok.
Kizárólag az segít, amit a legelső posztban kértem és tisztában vagyok vele, hogy nem törlünk direktben, de nem is a "lecke" része volt a cél, így akármilyen unorthodox, azt szeretném elérni, amit fent leírtam. Mély tisztelettel:
Flat
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest