Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Flatline=-
tag
válasz
zolynet
üzenetére
Hello!
Odáig már megvan a dolog általatok, hogy megkeressük az adott napi első válaszadási időpontot per júzer per day per kvízID. Az időponttól függően, azaz, ha éjféltől nyolcig, nyolctól délután négyig és négytől éjfélig jött a helyes válasz, különböző pontokat írunk bele a végeredmény egy sorunkba. 150et 100at és 50et respectively.
Zsolya: Azért nem ilyen egyszerű a képlet, mert ez egy sokkal összetettebb adatbázis része, amiből ezt emeltem ki, mert erre van szükség. Nem elég csak a helyes mezőt használni, ez egy kvízrendszer része. És a kvízrendszer pluginja olyan hivatkozásokat küld, aminek nem megfelelő eredményt ad, ha csak a helyes mezőket váltogatom és bentmaradnak a nem helyes, vagy több instance helyes válaszok.
Kizárólag az segít, amit a legelső posztban kértem és tisztában vagyok vele, hogy nem törlünk direktben, de nem is a "lecke" része volt a cél, így akármilyen unorthodox, azt szeretném elérni, amit fent leírtam. Mély tisztelettel:
Flat
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Projektor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs