- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tökre semmit nem értek a MySQL-hez ezért előre is elnézést a nagyon lamer kérdésért.
A lényeg annyi, hogy fut a gépemen egy WAMP 2.4 webszerver localhostként használom. Van egy progi ami létrehoz egy mysql adatbázist és abba töltöget fel adatokat. Egy másik meg kiolvassa ezeket és dolgozik velük. Persze néha elfordul, hogy hibás feltöltés fordul elő ilyenkor a phpMyAdmin progival bele tudok nyúlni, sorokat törölni, átszerkeszteni adatokat én is tudok. Most viszont adódott egy olyan helyzet, hogy szereztem egy másik kiolvasó progit ami a dátumot/időt UNIX_TIMESTAMP formában várja. Az én feltöltőm viszont a dátum időt YYYYMMDDHHSS formában tölti fel. (pl. a mai nap 21:58 igy néz ki 201412092158 az oszlop neve 'datetime'.) No most nekem ezt kéne unix idővé konvertálni, hogy az új progi értelmezni tudja. Azt ugye meg tudom csinálni, hogy phpmyadmin ---> sor módosítás a 'datetime' oszlophoz kiválasztom a UNIX_TIMESTAMP függvényt és indítás. Meg is csinálja. Vagy ha ezt beírom belső parancskéntUPDATE `dbnév`.`táblanév` SET `datetime` = UNIX_TIMESTAMP('20141201000200') WHERE `táblanév`.`station_id` = 'érték'
De ugye a phpmyadmin csak egy rekordot tud egyszerre. Ha több sort bepipálok nem csinálja meg a függvény alkalmazását minden bepipált sorra. Ellentétben pl. a törléssel.
Milyen belső parancsot kell kiadni, hogy az egész 'datetime' oszlop összes rekordját átkonvertálja unix időbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg annyi, hogy fut a gépemen egy WAMP 2.4 webszerver localhostként használom. Van egy progi ami létrehoz egy mysql adatbázist és abba töltöget fel adatokat. Egy másik meg kiolvassa ezeket és dolgozik velük. Persze néha elfordul, hogy hibás feltöltés fordul elő ilyenkor a phpMyAdmin progival bele tudok nyúlni, sorokat törölni, átszerkeszteni adatokat én is tudok. Most viszont adódott egy olyan helyzet, hogy szereztem egy másik kiolvasó progit ami a dátumot/időt UNIX_TIMESTAMP formában várja. Az én feltöltőm viszont a dátum időt YYYYMMDDHHSS formában tölti fel. (pl. a mai nap 21:58 igy néz ki 201412092158 az oszlop neve 'datetime'.) No most nekem ezt kéne unix idővé konvertálni, hogy az új progi értelmezni tudja. Azt ugye meg tudom csinálni, hogy phpmyadmin ---> sor módosítás a 'datetime' oszlophoz kiválasztom a UNIX_TIMESTAMP függvényt és indítás. Meg is csinálja. Vagy ha ezt beírom belső parancsként