- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Szeretném üríteni a tábláimat, hogy az indexek visszaálljanak nullára, és teljesen üresek legyenek a táblák.
Szerintem nektek már ismerős lesz, ezt kapom: #1701 - Cannot truncate a table referenced in a foreign key constraint [...]
A táblákat úgy hoztam létre, hogy minden "FOREIGN KEY" után odaírtam az "ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE"-t, de ezzel sem javult a helyzet. Olvastam, hogy ha a "FOREIGN_KEY_CHECKS = 0"-t beállítjuk, majd ürítjük a táblát, és visszaállítjuk a "FOREIGN_KEY_CHECKS"-t, akkor működik az ürítés, de ez gondolom a favágó módszer...szóval nincs valami egyszerűbb megoldás?Ha újra kell tervezni hozzá az adatbázist, akkor tárgytalan, mert lehet, hogy sohasem fogom használni az ürítést, vagy ha mégis használom, akkor minden táblát ürítek, szóval akkor már inkább DROP-olom, és létrehozom újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest