- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Szeretném üríteni a tábláimat, hogy az indexek visszaálljanak nullára, és teljesen üresek legyenek a táblák.
Szerintem nektek már ismerős lesz, ezt kapom: #1701 - Cannot truncate a table referenced in a foreign key constraint [...]
A táblákat úgy hoztam létre, hogy minden "FOREIGN KEY" után odaírtam az "ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE"-t, de ezzel sem javult a helyzet. Olvastam, hogy ha a "FOREIGN_KEY_CHECKS = 0"-t beállítjuk, majd ürítjük a táblát, és visszaállítjuk a "FOREIGN_KEY_CHECKS"-t, akkor működik az ürítés, de ez gondolom a favágó módszer...szóval nincs valami egyszerűbb megoldás?Ha újra kell tervezni hozzá az adatbázist, akkor tárgytalan, mert lehet, hogy sohasem fogom használni az ürítést, vagy ha mégis használom, akkor minden táblát ürítek, szóval akkor már inkább DROP-olom, és létrehozom újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Docker konténerizálás
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI Crosshair 16 HX gamer laptop! -i9 14900HX, RTX 4060 8gb (140w), 32gb DDR5
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- BenQ W2700 4K HDR Home Cinema Projector - 100% DCI-P3
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest