Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
REGEXP segítségével keresek egy adatbázisban (a keresőkifejezésben a szóközöket |-re cseréltem), és azt szeretném elérni, hogy több beírt keresőszó esetén szűkítse a találati listát az SQL. 4 mezőben keresek, és ezeket OR köti össze, viszont így az a probléma, hogy minél több szót írok be, annál több találat lesz.
Nem tudom, mennyire érthető, mit akarok kinyökögni. Próbálom illusztrálni. Adott 2 sor a táblában:
1.) Danone - joghurt - epres - 125g
2.) Danone - joghurt - barackos - 125gHa beírom, hogy "epres", akkor csak az elsőt találja meg, de ha azt írom be, hogy epres joghurt, akkor megtalálja mindkettőt, és én azt szeretném, ha csak azt a sort találná meg, ahol mindkettőt rá tudja illeszteni.
Túl egyszerű lenne, ha AND kötné össze a REGEXP-eket, mert akkor ugye mind a 4-en rápróbálja, és ha akár egyik nem hoz eredményt, már nincs is eredménye a keresésnek. Ha mind a 4 mezőnél egyezést talál, akkor persze jót ad vissza, de minél több mezőt kell megadni, annál kisebb az esélye, hogy a felhasználó kap eredményt...
Szóval értitek, mi a problémám...? Van valami relatíve egyszerű megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Arch Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest