Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
REGEXP segítségével keresek egy adatbázisban (a keresőkifejezésben a szóközöket |-re cseréltem), és azt szeretném elérni, hogy több beírt keresőszó esetén szűkítse a találati listát az SQL. 4 mezőben keresek, és ezeket OR köti össze, viszont így az a probléma, hogy minél több szót írok be, annál több találat lesz.
Nem tudom, mennyire érthető, mit akarok kinyökögni. Próbálom illusztrálni. Adott 2 sor a táblában:
1.) Danone - joghurt - epres - 125g
2.) Danone - joghurt - barackos - 125gHa beírom, hogy "epres", akkor csak az elsőt találja meg, de ha azt írom be, hogy epres joghurt, akkor megtalálja mindkettőt, és én azt szeretném, ha csak azt a sort találná meg, ahol mindkettőt rá tudja illeszteni.
Túl egyszerű lenne, ha AND kötné össze a REGEXP-eket, mert akkor ugye mind a 4-en rápróbálja, és ha akár egyik nem hoz eredményt, már nincs is eredménye a keresésnek. Ha mind a 4 mezőnél egyezést talál, akkor persze jót ad vissza, de minél több mezőt kell megadni, annál kisebb az esélye, hogy a felhasználó kap eredményt...
Szóval értitek, mi a problémám...? Van valami relatíve egyszerű megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- T300rs + th8s
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest