Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
Ha a hangkimenetre gondolsz, akkor oprendszer alatt válaszd ki, és menni fog. Én is linuxon használom (Ubuntu), amire bökök az eszközök közül azon megy. Ha remote device-ra gondolsz, az is van, de csak mobilt tudsz választani desktopról, másik desktopot nem (ezt még most sem értem miért van így). Természetesen fordítva is megy, tehát mobilról desktopra.
#941: nem volt meredek, féreérthető voltál, ugyanis van remote connection is a kliensben, tehát elindítod pl. a linuxos kliensen és az androidos telefonodon szól a zene, kvázi távirányítod azt a klienst.
-
Dave™
nagyúr
Én semmi hasonlót nem tapasztaltam/tapasztalok, pedig a mobil mellett egy komolyabbnak vehető láncon is hallgatom a Spotify-t HTPC-n, tehát ott jobban ki kellene jönnie a különbségnek. Normális EQ beállítások alatt nem tudom mire gondolsz, szerintem az a normális ha nincs EQ (ha kiemelsz bizonyos szűk tartományokat, pont azzal fogsz torzításokat okozni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest