Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Igen, így pontos a megfogalmazás: a szolgáltató ugyan annyit von le (4,99 Eur), de mivel Euróban teszi ezért a HUF-os számláról történő levonás esetén az árfolyam ingadozás miatt a bank változó, hogy havonta mekkora összeget emel le a számláról.

Köszönöm a választ, erre voltam kiváncsi.
Üdv
-
Polllen
félisten
válasz
mukibuci
üzenetére
A daily mix-ekre gondolsz?
Nálam nagyon jól működik, 6 lista, stílusonként szétválogatva. Természetesen minden listában van olyan szám vagy előadó, amit nem hallgattam még, de beleillik a listába. A nagy részük pedig mindig kedvenc.
Gondolom sokat dob a latba, hogy évek óta használom őket, elég nagy a history, amiből tudnak válogatni.
-
Corleone33
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Nem akarok okoskodni de HA a spotit tényleg zavarná ez akkor szólnának.
Google music családi csomagokat is rendszeresen osztanak meg vadidegenek, nagy ügy.
Most nem visszafeleselni akarok neked, ne értsd félre, de ha fizetek egy szolgáltatásért, nehogy egy kalapba kerüljön már majdnem urambocsá, warezzal ami tabu.
Csak arra akarok kilyukadni hogy nem egészen értem hogy ez kinek okoz kárt.
-
noorbertt
őstag
válasz
mukibuci
üzenetére
Ne haragudj de ez nem warez téma és nem is egy itteni moderátor dolga a Spotify leírásával csápolni. Azóta egy lakcímre vagyunk bejelentve :p , amihez végképp semmi köze senkinek. Mindegy értem én hogy privátban csinálja inkább az ember és nem akarod hogy a téma át menjen egy Spotify család kereső oldalba, így be is fejeztem.
Más, mi van azokkal akiknek már szőrös és nem anyucinál laknak?😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest