Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
mukibuci
üzenetére
Ne haragudj de ez nem warez téma és nem is egy itteni moderátor dolga a Spotify leírásával csápolni. Azóta egy lakcímre vagyunk bejelentve :p , amihez végképp semmi köze senkinek. Mindegy értem én hogy privátban csinálja inkább az ember és nem akarod hogy a téma át menjen egy Spotify család kereső oldalba, így be is fejeztem.
Más, mi van azokkal akiknek már szőrös és nem anyucinál laknak?😂 -
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt
üzenetére
Lejárt a szerk idő
"Külföldön élő tagot is hozzáadhatok a Családi Premium csomag tagjaihoz?Különböző országokban tartózkodó emberek nem lehetnek ugyanabban a Családi Premium csomagban. Ugyanazon a címen kell lakniuk, ahol a főfiók tulajdonosa."
Szóval ez a része letudva, kérdés hogy mivel lenne más a jogdíjak miatt -
noorbertt
őstag
Felmerült egy kérdés, remélem kapok választ

Angliaban élek és itt kb kétszer annyi az ára pl a családi csomagnak mint magyarországi fiókkal... A miért nem lényeges inkább az h mi van akkor ha én atvaltok magyarra és úgy fizetem amit angliaban használok? Illetve ha szervezek egy családi Spotify maffiát akkor mi van ha valaki anglai, amerikai vagy bármilyen másik régióból csatlakozna? -
noorbertt
őstag
Van itt összefogás családi mókára?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest