Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Napokban olvastam az egy dolláros nyári lehetőségről. Eddig csak hírből hallottam róla, hogy zene streames szolgáltatás, és szinte minden fent van rajta.
Szép és jó, csak kár, hogy olyan szinten régiózáras, hogy azt a Netflix is megirigyelhetné.
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.Topik szabályzatot nem látok, esetleg tud valaki valami módszert a régiózár megkerülésére? Pillanatnyilag így dollárt nem ér meg.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.