Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk az ajánlón (E Heti Kaland) valamit igazán faraghatnának, mert nekem ott még értelmes zenét nem tudott ajánlani.
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.