Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk az ajánlón (E Heti Kaland) valamit igazán faraghatnának, mert nekem ott még értelmes zenét nem tudott ajánlani.
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.