Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk az ajánlón (E Heti Kaland) valamit igazán faraghatnának, mert nekem ott még értelmes zenét nem tudott ajánlani.
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.